![]() |
Torrent i brak połączenia.
Ilość załączników: 1
Pomny namowom kilku osób na tym forum wszedłem sobie na www.torrent.prv.pl , zainstalowałem BTorrenta i du*a. Kiedyś torrentem ściągałem Windows Serwer 2003 a teraz nie mam możliwości nic zassać. Proszę o sugestie.
|
A co z innymi plikami ?? Spróbuj jeszcze raz ściągnąć Windowsa :)
|
Oczywiście masz takie coś pos linuksem? Jeśli tak to ja mam tak samo od bardzo długiego czasu. Pytałem na różnych forach linuksowych i nikt mi nie pomógł.
P.S. Cholerny tracker................ |
ja mam XP i mam to samo co jasut.help
|
U mnie to samo, connection refused itp.
|
U mnie też to samo, słyszałem ze trzeba ci którzy są za firewalem powinni otworzyć port ale który to nie wiem dokładni, chyba powyżej 6650. I tak dalej dla każdego tottenta. Ale niech odezwie się ktoś ktojest zorientowany. Iniech na m pomoże.
|
Cytat:
|
Witam tez miałem takie problemy, ale kumpel dał mi jakąś mutacje? torrenta i działa. Jest w załączniku. Powodzenia
|
Sory ale załacznik nie chce wskoczyć
|
Nie korzystałem nigdy wcześniej z BTorrent'a, ale odpaliłem stronkę, kliknołem na Corela 12 i prędkość pobierania wynosi 2 lub 3 Kb/s a najdłużej jest 0 Kb/s. Czy to jest normalne?? Jakie zwykle prędkośći na tym p2p można osiągnąć ??
|
nie!
Ja na tym programiku zasysam 40kB/s, czasami wiecej czasmi mniej.Zalezy ile ludzi to ma!! ps.dziala torrent tzn. pliki z torrent.prv!:) |
Cytat:
Mnie idzie prawie zawsze 50-64 KB/sek, u dziewczyny zas 100-150 KB/sek Duzo zalezy od tego ile jest osob co ma ten plik, i od ich mozliwosci uploadu. |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
A o co tutaj chodzi??
Bo wogole nie rozumiem komunikatu... :blee: |
Chyba tracker padł, o ile to ten [ http://www.potuk.org:2710/announce ]to leży 100%
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:55. |