![]() |
Problem z odtwarzaczem mp3 !!
Witam!!
Mam radio samochodowe z odtwarzaczem mp3, ale gdy wrzucam płyte to zamiast piosenek występuje tylko szum. W związku z tym mam pytanie, czy płyty z plikami mp3 do takowych odtwarzaczy muszą być nagrywane w jakiś specjalny sposób, czy jest to może wina mojego odtwarzacza ?? |
hmm...ale tylko tak jest z mp3?
Moze odtwarzacz nie obsluguje katalogow?Masz je w katalogu(ach) czy bezposrednio sa na plycie to taki moj pomysl, nie wiem...czasami nie odtwarzalo mi na SL45i jak skompresowalem MPEGII albo inaczej. |
hmm.. no właśnie zapomniałem napisać że pliki te nie są umieszczone w żadnym folderze i dzieje się tak tylko z mp3 (CD Audio gra bez problemu), słyszałem że w WinOnCD5 i wyżej jest jest jakaś specjalna opcja do nagrywania mp3 (niewiem bo używam Nero), ale wątpie by miało to jaki kolwiek wpył. A czy prędkość z jaką nagram płyte ma jakiś wpływ ??
|
moze miec wplyw. Jak nagrasz za szybko to sie pogubi.A jak nagrywasz?
Jak ja nagrywalem do DISCMANA (odczytywal mp3) to nagrywalem to jako byle jakie dane (tak jakbys divixa nagrywal, zdjecia, itp.) i predkosc dawalem 32x max, nie wiecej, a z ta sama nagrywasz audio? NIe nagrywa sie szybko...ale wracajac do tematu: patrzales na innych nosnikach? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:58. |