![]() |
tak to nowy clonecd. Nagralem plytke alcoholem, ale niestety chyba cos zle bo nie odpala sie pozniej gra? Pokazuje sie komunikat ze wystąpił problem z aplikacja i zostanie ona zamknięta :( Moze cos inaczej trzeba skonfigurować podczas nagrywania (uzylem profilu z alcoholera zabezpieczenia ktore wykryl clonyxxl)?
Update: Chciałem uzyć safedisc cleanera na pliku gry i wyświetliło mi się że to wersja 2.90.040. Ciekawe czemu Clonyxxl tego nie wykrył (pokazał v2)? Bede próbował nagrać to Alcoholem, jak macie jakies wskazówki to byłbym wdzięczny za nie. |
P.S jeśli to nowy CLoneCD np. ver.4.3.1.9 ....to częstym objawem restartów systemu może być "piracki" klucz. (Zmień na inny).:)
|
Słabo sie orientuje w zabezpieczeniach płyt :(
Czyli to zabezpieczenie to safedisc 2.9? Jak to sprawdzić bo profiler pokazuje tylko 2, wiec myslalem ze da rade przez clonecd. gra działa z obrazu w emulatorze wiec chyba obraz jest dobrze zrobiony. Teraz tylko nagrać. Mam już alcoholera i alcohola 120%. Jakie zrobić ustawienia zeby nagrało płyte. P.S. Nadal nie wiem czemu niby restartuje mi sie komputer podczas próby nagrania przez clonecd. |
Cytat:
To było obok Twojego postu... |
problem z kopią Piraci z Karaibów PL
Oto jak sie do tego zabrałem najpierw ClonyXXL(wykrył na cd1 safedisc 2 a na cd2 nic) , pozniej Profiler i na koncu zrobiłem obraz CloneCD uzywajac profilu z Profilera. Teraz chciałem nagrać i za kazdym razem jak wybiore w clonecd utworzony profil i zaczynam nagrywanie to mi sie komp wyłącza. Co jest? Co to za zabezpieczenie?
Moja nagrywarka to LG 8160B a system to Windows XP |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:30. |