![]() |
upgrade biosa w liteon 411
Mam problem nie moge upgradowac biosa w liteonie 411s w momencie odpalania programu pojwia mi sie komunikacik o tym ze nie posiadam takiej nagrywarki ... Moze ktos miał cos podobnego ...
|
jaką panie płytę główną masz?
ze starszymi może być problem bo nie za bardzo się komunikują ze sobą (podobnie bywa z programami do wypalania - im nowsza nagrywarka tym nowszy musi być program) BIOSu płyty głównej radzę ci jednak nie wymieniać (jeśli LITEK dobrze wypala) - ja BIOS w płycie zmieniłem i 411S wyniosłem do reklamacji w zamian dostałem nowy 451S z którym też mam problrmy to co piszą na forum nie jest zawsze takie kolorowe - "wymieniłem firmware i nie mam problemów" - jeśli 411S w tej chwili wypala dobrze to niczego nie zmieniaj zastanów się dobrze ci radzę wymiana firmware to ostateczność kup po jednej płytce DVD kilku producentów i sprawdź która daje się wypalić a następnie tylko tych używaj ale jeśli się upierasz pójź do jakiegoś znajomego który ma kompa na nowszej płycie (ja mam ASUS P4P800 jest ona od jakiegoś roku produkowana i u mnie nie miałem problemu) czyli komp niech nie będzie starszy niż 1 rok powinno się powieść wymianę BIOSu w twojej płytce odradzam (ja się sparzyłem) chyba że już to zrobiłeś |
plyta główna oki
Nagrywalka wypala jak na razie wszystko czasami sa jakies tam problemy .... na koncu sie wywala ale to wina plytek ...Płyta gówna jest spoko na nforce 2 msi . Najdziwniejsze to to ze dotychczas nie mialem problemu z upgradem ... Obecna wersja to FS0H
|
Cytat:
pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:00. |