![]() |
do malymaniak
niech sobie malymaniak kupi nagrywarke dual i x8 (speed) bo nizej juz sie nie oplaca ! najlepiej niech to bedzie plextor lub sony 530 bedzie mniej problemow na boardzie niech sie malymaniak dobrze zastanowi zanim wyda grosza !!! |
Co do nagrywarek to bym polecał Pioneer, LG, Nec. Natomiast odradzam Liteona gdyż z tymi nagrywarkami są częste problemy (poczytaj trochę to zobaczysz):P
A jeżeli chodzi o dźwięk w filmie to zawsze będziesz miał taki sam jak w oryginale, kolega imek1 już o tym napisał. |
Dźwięk przegrywasz identyczny z orginałem natomiast obraz najczęściej trzeba poddać niewielkiej kompresji (a dokładnie transkodowaniu), ponieważ nie zmieścisz orginału na płytce nagrywalnej (są one na razie tylko jednowarstwowe w przeciwieństwie do dwuwarstwowych orginałów).
|
GorĄca ProŚba OdnoŚnie Dvd
Posiadam Kino Domowe I Mam Zamiar Kupić Do Pc.. Nagrywarke Ale JakĄ ...................
Czy Przegrywając OrginaŁa Przegrywa SiĘ Również Np. Dts.5.1 Itp.zależy Mi Na Tym Że Kiedy WŁoże PŁytke Do Kina Będe MiaŁ Taki Dzwięk No I Obraz. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:10. |