![]() |
Bzdura!
Za radami ludzi z pl.comp.pecet polecam wam wykasowanie lub podmianę na starszą wersję pliku nerocd95.vxd z katalogu windows\system\iosubsys\ Działa OK - sprawdziłem u siebie z Nero 5.5.2.3 i LG 8080B Pozdrawiam - Mirek |
Z CloneCD i numerami z tzw. "czarnej listy" jest jeszcze lepiej (czytaj lepiej zabezpieczone). Zreszta chyba wiekszosc programów do nagrywania wyprodukowanych w niemczech zawiera "black listy". CDRWin np. po wpisaniu takiego "zlego" numerku potrafi zepsuc kazda plytke która wypalamy. :(
|
A jak sie to ma do CloneCD ???
|
Czy masz na pewno "dobry" serial, czy tez miales wyposazona nagrywarke w Nero przy zakupie. To dosc istotna sprawa, nowe nero z pewnymi numerami seryjnymi niezbyt chce wspólpracowac. Przekonalem sie o tym na wlasnej skórze.
|
Spróbuj nową wersję 5.5.2.3 ze strony www.cdrinfo.pl
A tak w ogóle to czytając to forum dochodzę do wniosku że Nero dobrze działa tylko z Teac'ami albo Ricochami lub Plexami a w ogóle nie lubi LG (może chłopcy z Ahead mają taką samą opinię o LG jak niektórzy panowie z tego Forum) Nie pozostaje ci nic innego jak wgrać nowe Nero lub zmienić program (no chyba że coś Ci winda nawala w Bloku) |
Problemy z Nero
Mam problem z nagrywaniem programem Nero. Nie mogę nagrać ani jednej płyty żadną kolejną wersją Nero, powyżej wersji 5.0.2.4. Każda nowsza wersja zawiesza się np. podczas testu, itd. Mam płytę Abit'a BE 6 II, nagrywarka to LG CED 8042B. Może ktoś wie jak rozwiązać ten problem ?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:19. |