![]() |
Ilość załączników: 1
.
|
hmmm..... w sumie jak masz tak pojemne nośniki.... oraz twardy :)..... to ja nie wiem w sumie w czym problem.... to tylko "troszkę" duży overburning :). A tak poza tym to wiesz... metoda prób i błędów :)
|
No sam nie wiem jak to zrobie. Macie może jakies pomysły??
|
może tam jest nie szybkość napędu CD-R...tylko szybkość wypalania CD-RW.... a skoro to by było CD-RW to szybko by to wypalił....no ale czy znajdzie takie nośniki, które to wytrzymają !?
|
Cytat:
|
@EPOL... ja tego zipa ppakowałem tylko Total Commanderem v6..... jak masz problemy to mogę to Tobie przesłać na mail'a..... bo screen warty jest obejrzenia :)
|
A żeby was bardziej zdołowac to zamieszczam jeszcze jeden obrazek.
|
@KarolluZ - dlaczego nie moge rozpakowac tego zipa?? Przeciez moj winra jest v3.2??
|
Patrix.... chyba mi za długo komp chodził, albo był dzień tak jak dzisiaj czyli piątek 13..... no, ale ja nie wiem co ludzie chcą od tak szczęśliwego dnia :). Wiesz.... co do tego blędu to ja do tej pory nie wiem co się stało.... jednak jak kompa zresetowałem i uruchomiłem ponownie to już wszystko było okey :)
|
@KarolluZ, a wiesz juz jak rozwiązać ten problem ;)
|
EPOL.... Ty to masz fajne rzeczy w komputerze :). Tylko pozazdrościć :). Jak już jest mowa o komunikatach to poniżej pragnęzaprezentować oryginalny komunikat z Unreal Tournament. Czy ktoś by mógł mi powiedzieć co mi się właściwie stało !?
|
I obiecany obrazek:
|
@ KarolluZ - niestety mam tylko jedna taka płytkę. Format zapisu by epol :)
Ale jak wam pokaże jaki mam pojemny dysk twardy to pękniecie z zazdrości... |
Cytat:
|
:mruga: BEZ KOMENTARZA ^_^
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:03. |