![]() |
Aha! I jest na cdrinfo.pl.
Pozdrowienia i miłego wypalania. |
Polecam DartCD Recorder 4.*. Prosty w użyciu i ma tę funkcję ustawioną jako domyślną. Nagrywa z mp3, wave, midi, raw, obsługuje w pełni edytowalny CD text, choć edycja jest ciut upierdliwa.
|
Jesli nagrywasz w Nero:
1.Zaznaczasz wszystkie utwory, juz przygotowane do nagrania 2. Klikasz prawym klawiszem myszki i wybierasz opcje "Wlasciwosci" 3. Wybierasz z listy opcje "Normalizacja" (mozesz wybrac cos jeszcze np: equalizer, albo echo, lub ) 4. Nagrywasz płyte (na wiekszosci komputerów, najlepiej zapisac obraz takiej plytki na dysku a potem wypalic w trybie DAO, troche skomplikowane ale pewne) 5. Sluchasz muzyczki delektujac sie dzwiekiem lub psioczac na jego jakosc, raczac sie jednoczesnie zimnym piwem (polecam Lecha lub Tyskie). |
Chyba wszystkie pakiety do nagrywania to mają. Jest taka opcja w WinOnCD tyle że każdy track trzeba robić osobno (osobiście z niej nie kożystałem -> ale jak kiedyś się "bawiłem|" to znalazłem Equalizer i coś o Normalizacji też było i do tego jakieś Volume)
Sam musisz tego poszukać ale założę się że to gdzieś jest w WinOnCD (może nawet w Nero jest??) |
Czy istnieje jakis program ktory wyrownuje glosnosc wav-ow ?
Czesc
Chce wypalic muze w audio tylko jest jeden problem kazdy mp3 i co zatym idzie wav jest roznej glosnosci czy istnieje taki program ktory normalizuje glosnos aby byla jednakowa dla wszystkich utworow??? jak taki program sie nazywa i gdzie go mozna sciagnac ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:39. |