![]() |
prośba o pomoc
Witam
Z góry przepraszam bo zdaję sobie sprawę z tego że temat był na forum pewnie wiele razy ale nagrywarkę mam trzeci dzięń a płytę ze stódniówkom córki musze oddać już jutro więc i czasu na naukę niewiele. Nie mam zielonego pojęcia czym i w jaki sposób przenieść film na dysk komputera w sposób który pozwoli go potem nagrac? Serdeczne dzięki za pomoc |
eee... kopiuj i wklej ???
zgraj po prostu zawartosc plyty na dysk, a potem nagraj te pliki w Nero |
Jeśli to jakiś specjalny format np. VCD to lepiej zrób obraz jakimś programem do nagrywania, CloneCD itp. a później bezproblemu i komplikacji nagrasz na czystą CD.
|
Są dwie płyty na obu jest tylko jeden katalog o nazwie VIDEO_TS wewnątrz pliki : vob: bup: ifo. Sądziłem jednak że trzeba to przenieść jakimś narzędziem typu riper? Ale teraz pomyślałem że może zrobić to Clonem DVD. Nie mam stacjonarnego DVD więc nie wiem czy będzie działać?
|
Złe forum, płytki są DVD (ale teraz po herbacie)
|
Fatalna pomyłka. Złe forum, płytki są DVD
|
Witam!
nie jestesmy tacy tepi, ze trzeba nam az na dwa sposoby tlumaczyc, ze plytki sa DVD i to nie to forum :P jesli masz czytnik DVD w kompie to w czym problem? obraz mozesz zrobic... ale wypalic to juz bedzie problem. w ogole opisz dokladnie co Ty chcesz zrobic? bo poki co wynika z tego, ze masz plyty DVD i sa na nich filmy ze studniowki... chcesz to przegrac, ale nie masz stacjonarnego DVD (co am do tego stacjonarne DVD to nie wiem)... nie wiadomo, czy masz czytnik DVD w kompie... nie wiadomo, czy masz nagrywarke DVD w kompie... podales nam tyle danych, ze ciezko Ci jakkolwiek pomoc. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:13. |