![]() |
Wersje CCE - czym się różnią ???
Witam,
Użeywam CCE w wersji CCE2.50 i jestem w pełni zadowolniony , zauważyłem jednak że Bractwo na tym Forum jak i kilku innych używa także wersji nowszych czyli 2.64 czy 2.67. I teraz pytanko : czym one się różnią i czy warto sie na nie przesiadać ??? |
Witanko,
poszukuję od dłuższego czasu w sieci wersji 2.5 bo chciałem sprawdzić jak działa Film Machine (działa tylko z tą wersją). Sam używam właśnie 2.67. Co do różnic - jak zdobęde 2.5 to porównam. A propos, masz jakiś link do wersji 2.5? |
Cytat:
Jabba |
Cytat:
"hmmm - ver. 2.50 ma mniej ograniczeń "trialowych" w stosunku" do 2.67: Limitations of test drive: 1. A logo will be inserted in the encoded stream. 2. Encoder control list cannot be saved or loaded. 3. Framewise setting is not available for Quality setting. w tej pierwszej jedynym ograniczeniem jest tylko "logo" a jak wieść gminna niesie nie ma dowodów, że nowsze wersje CCE oferują lepszą jakość... różnią się przede wszystkim funkcjonalnością i brakiem starych błędów... " Jabba |
Dzięki Jabba, natomiast co do linka to pełno ich na filedonkey'u ale jak Ci zależy to na priva mogę podesłać ...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:31. |