![]() |
Przywracanie wcześniejszej wersji biosu!!!
Witam, czy wie ktoś jak przywrócić wcześniejszą wersję biosu w Teac'u CDW516EB ?? Na stronie producenta dostępny jest tylko "powrót" z wersji 1.0c do 1.0b. NIe działa on jednak na najnowszej wersji 1.0k, którą wgrałem wczoraj ale nie sprawuje się najlepiej. Teraz nie mogę wgrać żadnej wcześniejsej. Chciałbym powrócić do 1.0b, który działał bez zarzutów, próbowałem wgrać 1.0c aby urzyć 1.0b fixed ale nie da rady. Czy ktoś próbował to zrobić??
|
Uzyj wyszukiwarki, byl ten temat a dokladnie kol. Nikita_Bennet podawal sposob na przywrocenie starszego firmware i to w dokladnie twojej nagrywarce.
|
Dzięki stary...faktycznie- żle szukałem....Pozdrawiam
|
a co z tym biosem 1.0 K jest nie tak?? Bo mam te nagrywarkę i nie mam problemu. Odpisz prosze!
|
Myślałem, że po wgraniu nowego biosu ( właśnie tego k ) coś mi gorzej nagrywać zaczęła ale po przywróceniu starego ( b ) jest to samo - tak więc nagrywarka zaczyna "umierać" i problem nie leży w biosie jak z początku myślałem. Konkretnie to teraz nie dogrywa płyt "po same brzegi". Tak nagrane płyty nie są czytane przez mój drugi napęd ( wywalają się pod sam koniec ) a nagrywarka jakoś sobie radzi z ich odczytaniem ale tuż pod koniec ( tak na ostatnich 30 sekundach ) też zaczyna rzeżbić.
|
Weź przeczyśc optykę.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:54. |