![]() |
Dzięki z odpowiedz dowiem się jak to wygląda z ASUSem i pozostałą resztą.Dziękuję osobom które odpisały na mojego posta.Tylko myslałem, że otrzymam troszkę więcej odpowiedzi niż trzy :) jak na forum dotyczące nagrywania.
|
Najnowsza nagrywara ASUSA !!! Polecam
|
Pionieer A07 bardzo mi się podoba i jest zacną nagrywarką ale gdzieś na www.cdrinfo.com czytałem że ma ona możliwość zmiany dvd region tylko pięć razy a po ostatnim zostaje tak jak ustawisz a ja bardzo nie lubie żadnego rodzaju ograniczeń. Co do LG mam małe zaufanie ale niechcę tu obrażać żadnych fanów tejże firmy poprostu lubię i ufam bardziej sprzętowi takich firm jak :Plextor, TDK, Pioneer itd. Jeżeli posiada ktoś link do jakiegoś testu między nagrywarkami razy 8 to proszę o podanie. I najbardziej interesują mnie opisy wyżejwymienionych nagrywarek w języku polski ale jak najbardziej szczegółowe.Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi.
|
Cytat:
|
jestem w podobnej sytuacji tzn stoje przed wyborem sprzedu
przegladajac forum i zamieszczajac kilka postow dowiedzialem sie ze godnymi uwagi sa: z rodziny 8x speed - pionek a07(107 - oem ) nec nd 2500 w bardzo ciekawej cenie okolo 650-680 duzo duzo mniej niz pionieerek a rowniez bardzo dobra a nawet lg gsa 4081B tez podobno bardzo przyzwoita nagrywareczak i mam dvd-ram wiec jesli tak jak napisalez mam byc wypasiona to ta jest najbardziej ja tez zastanawialem sie nad 8 speed ale rowniez dobra nagrywareczka jest pionek a06(106) tylko ze to 4speed ale czy warto wydawac duzo wiecej kasy na 8 biorac pod uwage ze juz szykuja szybsze a i niedlugo wejda DVD DL i nagrywarki BR ( no chyba ze nie zalezy ci na cenie to wtedy co innego - dla mnie cena 500-750 to max co moge wydac ) |
|
Myslałęm nad Plextorem Px-706a czy jakoś tak ale on któryś(chyba+) format wypala razy cztery a mi bardzo zależy zarówno na jakości jak i na tym abym nieczekał długo na moją nową płtkę bo na jednej dziennie raczej się nie skończy.
|
na dzien dzisiejszy tylko plextor i sony 530, oczywiscie moje zdanie- z przewaga sony 530
|
Elo wszystkim jestem Robojox (Mam Dylemat)
Elo wszystkim jestem częstym bywalcem tej stony ale z uwagi,że niełem stałki niebyłęm zarejestrowany.
Znalzłem się tu z uwagi, iż na dniach chcem kupić nagrywarkę DVD razy 8 +/-. Nagrywarka ta powinna być szybka i o maksymalnym wypasie abym mogł delektować się każdego rodzaju wypalniem danych zarówno Ps2 jaki filmów i ogólnie wszystkiego co jest w możliwościach DVR. Lecz stanełem przed trudną decyzją wyboru Pionieer A07 czy Tdk Internal Indi Dvd - Rec czy może jeszcze coś innego. Proszę o pomoc w tej sprawie osoby będące zoriętowane w tej sprawie za co z góry dziękuje. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:51. |