![]() |
Ja używam opery odkąd mam dostęp(6 miesięcy).Poczytawszy to i owo jakoś IE nie bardzo mi się widzi.Z opery jestem jaknajbardziej zadowolony,próbowałem
innych,ale wolę operę.A banera już niezauważam. |
Ja tam używałem opery przez krótki czas bo mi sie w niej cóś rybało i sobie teraz jade na SlimBrowse'rze
|
napisalem jzu wyzej ze zakladalem te ankiete bedac w odmiennym stanie swiadomosci - sadze ze najwyzszy czas zeby umarla smiercia naturalna
a myie to porazka przy mozie/operze :) |
w ankiecie brakuje nikt/uzywam innej
wiec zaglosowalem na sile wyzsza :P a sam uzywam IE, Opery, Mozilli, ale generalnie MyIE :) |
Cytat:
|
dokładnie!
Sid do czego mnie przekonał i za co dziękuję to własnie do Anty Vira AVG!! Prosty, darmowy, skuteczny i cichy ;) Operka? moze jeszcze nie, ale niedlugo, mozna powiedziec ze w drodze :) A wyniki ankiety? No IE też mocne :rotfl: |
Cytat:
|
:rotfl: ^_^
|
.. a ja całe życie na Operze jechałem (nawet wtedy, gdy czytała tylko japońskie literki), no i ktoś mnie namówił na IE, no i my razem ze szwagrem zdobyliśmy na giełdzie piracką wersję IE, no i zainstalowaliśmy, no i smiga, że cho cho, i dziękuję forumowiczom (chyba Sidu najpierw), że mnie namówili ma IE, ssuuuper przegladarka, szwagier mówi że lepszej nie widział i po co było za operę tyle przepłacać (piracka IE tylko 10 zł kosztowała).
|
Cytat:
|
Mnie przekonał Sid'u i chwała mu za to! Teraz używam prawie tylko Opery, no chyba że coś nie chce mi wejść pod Operą to wtedy użyje niestety IE (czemu ludzie robiąc strony myślą tylko o IE a co z Operą? Przecierz to także przeglądarka, nawet lepsza od IE!
|
@BD, bo ten baner przeokrutnie przeszkadza :) aż tak bardzo że nigdy się nie zastanewiałem nad szukaniem słodzika /nawet w czasach gdy używałem monitora 14' i rozdziałki 800x600/
a to co napisałeś o userach używających i nieupgradujących ie to a niech im bill swieci, ale sami sie proszą o kłopoty i zwykle je otrzymują ;) tylko że zwykle nie wyciągają zadnych wniosków choc i w tym jeś promyczek śwaitła / dają przynajmniej zarobić serwisantom :) / pozdro |
Mam złe skojarzenia, dotyczące tytułu posta.
Kiedyś w byłym ZSRR były podobne tematy prac maturalnych, tj. kto jest Twoim idolem i dlaczego Lenin. |
Cytat:
Niestety z racji tego co robie musze uzywac typowych narzedzi i oprogramowania gdyz takie sa gusta wiekszosci czytelnikow. Oczywiscie nie znaczy to, ze nie uzywalem innych przegladarek (Mozilla, Opera, Szkapa) podczas gdy pracowalem na ksiazkami tego wymagajacymi. Poza tym po co mam sie meczyc z banerem w Operze i z tego powodu ja kupowac. IE nie ma banera i nie muge go kupowac. Jak wiecie legalnosc softu jest dla mnie na 1 miejscu. |
Ja zawsze używałem IE, używam IE i z cała pewnością
w przyszłości też będę używał IE. Mówcie co chcecie - ja jestem przyzwyczajony do IE a Opera mi po prostu nie pasuje; próbowałem się do niej przekonać, ale nie mogłem. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:17. |