Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   dlaczego mam zła czcionkę w settlers 4 (https://forum.cdrinfo.pl/f2/dlaczego-mam-zla-czcionke-settlers-4-a-3136/)

shep 11.06.2001 18:52

dlaczego mam zła czcionkę w settlers 4

nie wiem o co chodzi
kopiowałem clonem,może to wina cracka,którego
mi kumpel podrzucił

help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

woyteckk 11.06.2001 22:01

TO raczEJ na pewno wina cracka , lecz mozliwe sa tez inne opcje.
Wiele zalezy od sprzetu i systemu(moze sterowniki??)

Callisto TM 12.06.2001 01:57

Niestety uzyles cracka do zachodniej wersji tej gry, dlatego nie potrafi on obsluzyc polskich literek, watpie czy istnieje polski odpowiednik (a moze sie myle).
Jedyne co Ci pozostaje to przyzwyczaic sie do tego (taki dodatkowy poziom trudnosci :)). Mozesz tez spróbowac pozostawic w Windzie tylko czcionki CE jesli takie wogóle masz, moze zadziala, nie próbowalem.

Pozdro.

Neo 12.06.2001 08:17

Cytat:

Callisto (12-06-2001 01:57):
Niestety uzyles cracka do zachodniej wersji tej gry, dlatego nie potrafi on obsluzyc polskich literek, watpie czy istnieje polski odpowiednik (a moze sie myle).
Jedyne co Ci pozostaje to przyzwyczaic sie do tego (taki dodatkowy poziom trudnosci :)). Mozesz tez spróbowac pozostawic w Windzie tylko czcionki CE jesli takie wogóle masz, moze zadziala, nie próbowalem.

Pozdro.
Calisto ma racje. Wszystkie pirackie wersje ktore miałem miały tego samego cracka, po wgraniu którego Polskie czcionki zamieniały się w dziwne znaczki }>

cdwriter21 12.06.2001 18:39

Cytat:

Pozdro.

Zgadzam się z moimi kolegami, tak to już jest, że niekiedy cracki nie działają tak jakbyśmy tego sami chcieli ;)

wojtas 13.06.2001 10:48

Cytat:

Pozdro.
Wlasnie, ***** jest do zachodniej wersji. Zreszta, uruchom gre bez plyty, to sam zobaczysz...

CpU 13.06.2001 11:52

W poniedzialek bede mial cracka do polskiej wersji od kolesia daj maila to ci go przysle:)) On mowi ze nie ma takich problemow - ***** laduje sie i wyswietla ikonke dzieki ktorej mozna grac po polskiemu:)

shep 19.06.2001 06:52

mój email to shepshep@go2.pl
podeślij mi tego cracka

Qrchack 10.01.2002 21:18

Sluchajcie, jak macie tego cracka, to podeslijcie mi go tez, plizzzzzzzzzzz
qrchack007@interia.pl

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:56.