![]() |
Ja bym bral Gigabyte, ale tylko dltego ze kiedys sie przejechalem na Sapphire bo wypuscili serie 9100 ktora miala problemy z odswierzaniem.
|
ja również byłbym za Gigabyte'em, osobi¶cie nie używałem, ale w moim "gronie" opinię ma dosyć dobr±
|
Mialem Gigabyte i był super. Miałem wersje BOX. Pełno gadgetow. Kartka miała wiatraczek i radiator. Mozna bylo sterowac obrotami wiatraczka. Karta miala takze czujnik temp.
Teraz auktualnie mam HIS'a. Tez jest ok, tylko ze nie ma tylu bajerow. Karta ma tylko sam radiotor. Spahire z tego co wiem jest to pożadna firma, ale tez jest wyposażona podobnie jak HIS (chyba). |
Gigabyte vs Shapire ?
Witam !
Niestety przyczyny nie zależne odemnie zmusiły mnie do zakupu karty graficznej. no i wybór padł na RADEON 9200 128Mb [128bit] TV . Zastanawiam sie którego z tych dwóch producentów wybrać ? Gigabyte czy Shapire ? cena obydwu kart jest identyczna =295zł www.arest.pl również na tej stronie www.arest.pl mozna poczytac parametry obydwu kart, na stronie głównej s± zaraz z brzegu :) mam nadzieje ze tematu podobnego nie bylo ostatnio, bo niestety niemam ostatnio czasu czytac szczegółowo forum, wiec jak cos to z góry przepraszam :) pzdr sayan_ssj |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:59. |