![]() |
Cce 2.5
Witam,
pytałem już na tym forum kilku osób o link, z którego można łyknąć CCE 2.5 i jak na razie cisza. Wiem, że można znaleźć na emule itp., ale ja tego nie używam. Po co mi ta wersja? Mam FilmMachine, który jak pewnie wszyscy wiedzą, potrzebuje tej konkretnej wersji. Zanim zdecyduję się z niego korzystać chciałem zobaczyć co potrafi. Na razie korzystam ze sławnych już porad CobraVerde, ale zwykła ciekawość skłania mnie ku FM. Nie lubię kupować w ciemno, więc najpierw chciałbym sprawdzić, a w sieci tylko CCE w wersjach 2.6XX. Może znajdzie się jakaś uprzejma duszyczka?:help: Pozdrawiam |
Skad łyknąć CCE w wersji 2.50. A chocby ze stronki poducenta. Oto link http://www.cinemacraft.com/
|
Cały problem w tym, że na stronie producenta nie doszukałem się wersji starszych niż 2.64.
|
hehe. Zobaczymy co da sie zrobić. Skołujre te wersje za chwile. Daj no mi tylko mail'a. Jak wiadomo wersja 2.50 jest full, więc nie potrzeba żadnych uzdrawiaczy.
|
oj cukierek sie przydaje bo inaczej logo zaslania cwiartke ekranu
|
Cytat:
|
Spokojnie. Ja mam wszystko co potrzeba. Mama chyba jakies 5 odmian CCE i to wszystko wiadomo w jakich wersjach. No ale............ czy kogoś to interesuje. co prawda tylko dwie z nich które mam obsługuje DVD2DVD-r ale i tak jest dobrze.
|
A tak apropos to jest do sciągnięcia na doom9.net
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:11. |