![]() |
Ja wszystkie filmy robie ClonemDVD (Elaboratebytes)... jest szybki... pare kliniec i mam film... na jakosc tez nie moge narzekac i co wazne nie ma potem z takim filmem zadnych problemow, niezaleznie od tego na jaki nosnik nagrywam.
pozdro! |
działa ale tylko z +r więc z rw musisz sam spróbować. Ja mam ciekawy problem nagrywałem 007 moonraker i kilka innych filmów tradycyjnie shrinkiem re-author zarówno na +r jak i -r. Mój panasonic rv-41 robi dziwne psikusy film albo nie załaduje się wcale albo 5 poleci i stoi. Klinuje się przy przeskakiwaniu na kolejny chapter. Natomiast zrobiłem wczoraj tradycyjnie full wersję wyciąłem tylko zbędnę napisy (nagrywałem na emtecu -r ) i film się odpalił bez problemu. Są tylko delikatne zacięcia wcześniej przed zmianą biosu wszystko nagrywało bez problemu. Natomiast na +rw chodzi super zarówno przy re-author jak i full. Może ktoś miał podobne doświadczenia?
|
Hmm... na poczatku topica otrzymalem odpowiedz ze BookType dziala tylko z R... a teraz slysze ze dziala z RW.. to w koncu jak jest?? Bo u mnie cos nie chce ze RW chulac :(
pozdro! |
Hehh zapomniałem zrestartować po zainstalowaniu sprżetu teraz śmiga aż miło:D
|
włąsnie wgrałem GSOC spatchowane przez kowanskiego i mruga dioda podczas nagrywania a czas pokazuje 2:40 do nagrania w nero recode 2 oczywyście dma mam włączone i co wy na to?
|
Cytat:
|
Po GSB6 wgrałem GSB7 i BookType hula aż miło. Zapuściłem go do DVD+RW i stacjonarka łyknęła bez bólu.
Oczywiście mam LiteOn-451S. |
Aha jeszcze jedno czy nowy shrink przynajmniej nie ustawia booktype'a ? bo tam jest taka opcja do wyboru
|
kurcze to co ja mam wgrać do swojego 451@851 GSOC czy GSB7?
|
gratuluje :)
pozdr |
:) no to wszystko jasne...
Sprawdzilem juz +R i moj stary poczciwy LG 8160 czyta go bez najmniejszego problemu. Moge wiec oficjalnie powiedziec ze GSB7 i BookType dziala bez zarzutu. pozdro ! |
Note: For now it only work as it should with DVD+R discs and not with DVD+RW discs - this may be fixed later.
Link: http://club.cdfreaks.com/showthread....threadid=83105 |
Cytat:
pozdro ! |
Cytat:
|
U mnie upgrade do GS0C kończy się "ślepotą" napędu - być może plik jest rąbnięty (ściągałem ze źródła podanego na cdfreaks).
Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:01. |