![]() |
panda antivirus
witam
czy ktos uzywa może pandy antivirus?? czy jest z niej zadowolony?? ew. jakies linki do testów (bedę wdzięczny) pozdrawiam, Marcin |
Witam!
Używam Panda Titanium. MKS wykrył 3 wirusy których Panda nie znalazł. Mam go w tej chwili za darmo to go jeszcze potestuję. Pozdrawiam. D. |
ja tez kiedys uzywalem niestety strasznie mi opuznial odczyt danych z dysku wiec usunalem ateraz uzywam avesta i jest free for home use
|
Ja mam Pande Platinum i jestem z niej zadowolony, chociaż już dawno nie mam jej uaktualnionej, no ale ja jestem na TAK
|
Cytat:
skorzystaj z darmowego skanera pandy na stronire komputerswiata http://www.komputerswiat.pl/biznes/skaner/skaner.html wybropujesz - zobaczysz co warte - nic to nie kosztuje PS. troche tu nie bylem i widze korzystne estetyczne zmiany |
Używałem przez jakiś tydzień tego AntiVira, nie przekonał mnie. Opóźniał w dużym stopniu niektóre aplikacje, i trochę ***8222; mulił ***8221; system. Jak dla mnie to nie warto, używam Dr.Web i nie zamienię na nic innego. Mały, nie ***8222; przeszkadza ***8221;, aktualizacje na bieżąco, polecam. :spoko:
Pozdrawiam. |
z darmowych tylko AVG ( www.grisoft.cz ), to wogóle the beściarski antyvir.
|
Cytat:
o ile mi wiadomo, nie jest on darmowy, a trial jest 30-dniowy |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
z darmowych polecam najbardziej AntiVir Personal Edition
taki sobie niemiecki antywirek z duzymi mozliwosciami i wydajnym enginem skanowania :) http://www.free-av.de/ |
Ja mam i uzywam miałem wersje prubną ale ja odblokowałem i jestem z niej w pełni zadowolony, POLECAM
|
Witam!
jak ja odblokowales to sie tym nie chwal :) ja tez uzywam na drugim kompie Panda AntiVirus Platinum 7 i jestem bardzo zadowolony :) |
Avg
Najlepszy jest Avg Anti-virus i jeszcze darmowy.
Nie obciąża kompa to co np. norton. Dla domowych uzytkowników to wypasiony antivirek. POLECAM :) |
... inny, także od braci z południowego-zachodu, darmowy, po polsku
www.avast.com |
W PC World Computer z 03/2004, czyli ostatni numer jest test antyvirusów.
Panda zajął 2 miejsce na równi z Nortonem. Najlepszy okazał się AntiVirenKit. ... Dosyć mocno obciąża sytem przy skanie. Szybko skanuje i jest prosty w obsłudze. Wykrywalność wirusów: 94,46% (dyskowe-100%, plikowe-97,55%, makrowirusy-92,5%, robaki-98,36%, trojany-84,6%). ... To wszystko z testu, nie są to moje doświadczenia. :peace: Nie wiem na ile jest to wiarygodne. A najlepszą wykrywalnościa popisał się oczywiscie Kaspersky. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:21. |