![]() |
[TP] Błękitna Linia 9393 - zaorać ją !!!
Witam! :jupi:
Ja wiedziałem, że CMR w Telekomunikacji Polskiej działa bardzo źle, nie myślałem tylko że działa aż tak tragicznie ... to jest po prostu skandal :!: Zapraszam do zapoznania się z artykułem, który w dniu dzisiejszym opublikował dziennik "Życie Warszawy" - 'przyjemnej lektury' ... --------------------------------------------------------------------- http://www.zw.com.pl/apps/a/tekst.js...&news_id=32788 Problemy z działaniem Błękitnej Linii można zgłaszać również poprzez adres e-mail w redakcji dziennika Życie Warszawy: BlekitnaLinia@ZW.com.pl Zapraszam do komentowania tego artykułu na forum ;) |
co to da?
tepsa to państwo w państwie. |
W sumie to ja do Błekitnej Lini TP dzwoniłem jakieś 8 razy i to w jednej tylko sprawie mianowicie w sprawie reklamacji dotyczącej Pakietów Internetowych TP. TP ma 2 tyg na podjęcie decyzji, ja czekałem ponad miesiąc a przez ten czas moja reklamacje ponawiałem n-razy (6x). Po 7 tyg. zadzwoniła Pani z TP i poinformowała mnie, że reklamacja rozpoatrzono na moją kożyść....w sumie to jestem happy ale ileż musiałem czekać na to.....paranoja :klnie:
|
Cytat:
|
telekomunimacja polska sa - TO LUDZKA RZECZ OKRADAC [abonentow] :blee:
|
ja dzwonilem raz - o poprawe parametrow mojej linii - trzeszczalo jak cholera - co prawda nikt do mnie nie zadzwonil potem - ale telefon zdecydowanie przestal trzeszczec... moze mialem fart?
bo 102 102 nie wspominam tak milo... |
Ilość załączników: 1
no dogadać się z takim gościem to niewątpliwie sukces :zeby:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:59. |