![]() |
Czym najlepiej robic image plyt CD ?? Uzywam Nero i mi sie jebie.
Otoz zrobilem image pod Nero plytki ciekawej.
Zrobilem porzez opcje SAVE TRACK. Po wypaleniu plyta zawiera bledy i nie mozna zainstalowac nawet progsa. Nagrywara to Mitsumi 2x/8x Jest jakas dobra alternatywa ? Uprzedzam ze CDRWIN nie chce mi obsluzyc nagrywary. Moze to zle robie pod Nero ? Greetz |
bandit ??? To Ty od FXP ?
|
spróbuj winona tak od 3.6 up jak wypała dobra to spoko / a i sys ok / / też miałem z neronkiem kłopoty jak byłem userem mitsui :)/
daj slad jak tam backup'y :) |
hmmm czyli co jedynie WinOnCD ? Nerokiem nie da rady ?? :)
niech strace, jeszcze raz sproboje zrobic image :D Slyszalem ze ponoc najlepsze image robi CDRWIN, ale jak zmusisz ten program do dzialania z Mitsumi IDE ? obar - tak tak to ten sam bandit, od fxp, u4u i of cooz vmc :D Greetz |
Najlepiej robic image CloneCD ;)
|
W 100% się zgadzam, użyj CloneCD. Pracuje z większością sprzętu, nawet zabytkowego ;)
|
Co znaczy ***ie?
|
hehehe :)
***ie - czyli pieprzy, chrzani, ***i etc :D po prostu zle mi wypalil image, byc moze zle zgral to image, nie wiem. potestuje z cloneCD. |
Moim skromnym zdaniem najepiej zrobic image Clonem }> Poniewaz bedziesz miał idealny zrzut (łączenie z zabezpieczeniami itd) }>}>}>
|
Jesli chcesz zrobi image w nero to proponuje:
1. cd-copy -> zakladka image -> odznaczyc delete image file after cd-copy (on the fly musi byc wylaczone) -> gdy nero po zgraniu plytki poprosi o wlozenie plytki cdr wystarczy wybrac cancel i obraz pliku cd zostanie sobie na dysku z rozszerzeniem nrg ktore mozna zmienic na iso. 2. cd-recorder -> choose recorder -> image recorder (virtual device) + zwykle cd-copy (trwa dluzej niz sposob 1). Pozdrawiam. |
otórz to Cordano miałem własnie to pisać ... dzięki za wyrękę:)
a co do clona ...czy próbowaliście ...Clonik nie jest kompatybilny w dół !!! tak wiem ...kto teraz używa wersji 2..* no cóż pewnie są i tacy... w kazdym razie nie udało mi się nagrać image'a zrobionym w 3.* Clonem 2.8*.*.. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:57. |