![]() |
Problem z ukonczeniem pliQ przez eMule...
Ilość załączników: 1
Stoje po te pliki w kolejce od 3 dni... no stop jest tak jak jest... brakuje
w jednym 900kB a w drugim nieco ponad 300kB... co to moze byc? Jeszcze nigdy takiego czegos nie mialem... A i jeszcze dzieje sie tak ze pokazuje sie zrodlo - np tak jak teraz na obrazQ - jest 0.00kB/sek i za chwile zrodlo znika... i nic sie nie sciaga... What da fuck? |
To dość powszechny problem, ja robie tak, pauzuje wszystko oprócz tego co mam juz 99% wyłączam muła i włączam go ponownie, wtedy często zaczyna pobierać i kończy download.
Fajny avatar. :) |
moze walnieta wersja emule
jesli jest nowsza to sciagnij ja (nie trzeba usuwac poprzedniej) proponuje ci jeszcze abys zapoznal sie moze z eMule-Plus - uzywam jej niemal ze od poczatku jej istnienia :) |
Ja oddwrotnie jak Patrixs zatrzumuje ten co nie chce sie skończyć i włączam ponownie i z reguły w krótkim czasie zaczyna ściągać go i kończy go. Miałem kilka zary że do końca kilka kB i stało ponad tydzień i zatrzymywanie i ruszanie nic nie dawało. Taki jest urok muła :)
|
Cytat:
Ok - sproboje... THX ;) |
muł czasem glupie zwierze. ja jakos wole overneta od tych wszystkich mulkow. overnet mi duzo(???) szybciej sciaga. ogolnie w emulu jakos slabo mi sie laczy z serwerami, choc mam swoj wolny otwarty port.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:12. |