![]() |
Pytanie - co ja żle robię :(
Witam i mam pytanie.
Przeszukałem już całe forum , ale nic mi z tego nie wyszło:( Mam płytę Pink Floyd "The Wall" 7,8GB Chciałem ją skopiować na dwie płytki tak żeby było menu. Najpierw zrobiłem to descrypterem na twardy dysk a potem DVD Fab 1.51 opcja full disc i .. tam widzi tylko 4,4GB i rozdziela na 2 dvd po 2,2gb - zrobiłem to i okazało się że jest tylko film bez menu i dodatków - co ja zrobiłem żle ? Potem spróbowałem dvd x copy xpress 3.0.2 i ten też zrobił mi sam film na jednej płytce (tutaj nwet niemogłem znaleźć żadnych opcji do ustawienia :( Dopiero zaczynam więc proszę o radę - naprawdę siedzę już przy forum 2gi dzień i nie mogę znaleźć na to rady. A może to jest wina tej płyty? Mam jeszcze Dvdxcopy Dvd X Copy 1.5.2 ale niestety nie mogę go odpalić :( Dzięki. |
Jaka wersja jest tego decrypterz?
Starsze wersje przystosowane były głównie do ripowania w celu dalszej przeróbki do DivX, nie jestem pewien ale powinny też posiadać opcję ripowania całego materiału z DVD. Jednakże po uruchomieniu domyślne ustawienie rippera to tylko i wyłącznie sam film. Nie mam 100 %-towej pewności może ripuje tylko film. Najnowsza wersja DVD Decrypter oznaczona 3.1.9.0 pokazuje zawartość całego krążka i domyślnie zaznacza do zripowania wszystkie pliki i wszystkie ripuje. Program ten można znaleźć i ściągnąć chociażby z niniejszego forum wystarczy w wyszukiwarce wpisać jego nazwę. |
dvdxcpoy xpress
zaznacz tak jak na tym obrazku a bedziesz mial caly koncert razem z menu !.
poprostu nie miales zaznaczonej funkcji z menu !! :ok: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:07. |