![]() |
bcc? nie - chyba ze masz zwalonego klienta do wysylania
|
przeciez to i tak wszystko w nagłówku widać...
|
z tego co wiem to outlook tego nie potrafi
niektore harvastery maja zintegorowane klienty pocztowe, ktore maja taka opcje to jest SPAM pola w outloku: do - to do :D wszyscy odbiorcy widza adresy z tego pola dw - do wiadomosci :D tez wszyscy widza te adresy udw - ukryte do wiadomosci - tych adresow nikt z odbiorcow nie widzi, jesli inne pola sa niewypelnino to mail przycodzi jako wyslany do "listy odbiorcow" (tak jest zapisane w naglowku) |
Cytat:
Za spam w USA ostatnio dwaj kolesie dostali po 20 lat. Przesada? Gdzie jest BCC? Mam: "Do" "DW" i "UDW" Zastanawiam się czym różnią się te pola...? |
to sie nazywa spam :)
wypelniasz pole bcc - choc wtedy tez sie nie poczuje wyjatkowo - bo nie bedzie zadnego adresata - tylko undisclosed@recipients czy jakos tak mozesz napisac skrypt, pokombinowac i pomeczyc - ale do tego celu niezbedny jest inny program niz wyjatkowo sztywny oe |
WYSYŁKA E-MAILI do kilkunastu znajomych?
Jak to zrobić w Outlook'u automatycznie ażeby w polu "DO" lub "DW" [tak właściwie czym różnią się te pola] nie było adresów wszystkich skrzynek do których wysyłam e-mail i żeby odbiorca czuł się wyjątkowo.
P.S. Szukam lotnego kuriera w Warszawie z ekonomicznym autem. GSM: 692760692 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:24. |