![]() |
Mam pare pytań.
Witam,
Jestem tu nowy, ale pojęcie o nagrywaniu (jakieś) mam :P . 'Prosze sie nie śmiać' Mam kilka pytań? -Co to są te "owieczki" (Gdzieś pisało, że 120% to 2 owieczki itp.)? -Czy na mojej nagrywarce TEAC CD-W540E (1.0F) mogę przegrać płytke zabezpieczoną SafeDISC v2.9 ?? (Dokładniej Colin3 PL) wyczytałem w zestawieniu nagrywarek, że muj teac ma 50% (jakas jedna owieczka ???)? -Czy będe mógł grać w Colina z image'a? |
owieczki oznaczaja jak dobra korekcje EFM posiada twoja nagrywarka;) teoretycznie powinienes zrobic dzialajaca kopie SafeDisc'a 2.9, ale bedziesz musial robic obraz oraz nagrywac mala predkoscia (np. 4x):) jezeli poprawnie zrobisz obraz plyty, to bedziesz mogl z niej grac :)
|
OK zrobiłem obraz, jak teraz ustawić w alku 120% aby image był odpowiednio emulowany w virtual CD-romie??
|
wejdz w opcje alcoholu i poszukaj o napedach wirtualnych. "zrob" jeden wirtualny naped, potem nacisnij na niego prawym przyciskiem myszy i wybierz "zaladuj obraz":)jak dobrze zrobiles obraz plyty (udalo sie obejsc zabezpieczenie SafeDisc 2.9), to gra powinna dzialac bez problemu. jak nie bedzie dzialac to oznacza, ze twoja nagrywarka nie potrafi skopiowac SafeDisc'a 2.9, albo cos skopales po drodze:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:26. |