![]() |
skoro interesuje Cie jak najtaniej, proponuje SIMPLUSA
oplaca sie kazdemu kto dzwoni glownie pozaszczytem, jesli placisz mniej niz 50 - 80 (na oko) pln miesiecznie, to wypada nawet taniej niz tel stacjonarny :) telefony juz od 200pln, jesli nie chcesz wodotryskow, ale wez pod uwage ze nie masz umowy, nie masz abonamentu, po szczycie masz rozmowy tansze niz w konkurencyjnych abonamentach (sic!), w nocy to praktycznie za darmo gadasz... mam od poczatku, od kiedy wprowadzili ta usluge - ceny jak na razie zmienily sie 2 razy - za kazdym razem powazna obnizka kazda promocja jaka jest wprowadzana, dotyczy takze stalych uzytkownikow (a nie tylko nowych jak w abonamentach) juz nie raz liczylem, i jakbym nie liczyl - zaden abonament mi sie nie oplaca (zalozenia podstawowe - w szczycie - ktory i tak trwa tylko do 17:00 - dzwonie zadko) |
ja bym polecil ere i zalerzy na co cie stac wybierzesz sobie abonament
POLECAM SonyEricsson T630 jest suppppppppppppeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
Cytat:
witam ! bratu własnie sie kończy umowa z IDEĄ, rachunki to okolo 100zł płacone w terminie i to co mu zaoferowali jest śmiechu warte :P w abonamencie tym kolo 50zł zaoferowali mu za dopłatą 99zł NOKIE 3510i - śmiechu warte :) wiec przezuca sie w tej chwili na ERA MOJA 40 + najprawdopodobniej MOTOROLOA v300 |
Cytat:
Era jest oki mam jeden fonik u nich i w marcu biorę z taryfą vip jedyna rzecz wnerwiająca mnie w erze to upierdliwa wręcz obsluga tak slodka że mam wrażenie że chcą klientowi wejść w d**pę aby tylko był a co do idei szkoda gadać zasięg slaby do dupy na trasie olsztyn szczecin średnio 5 razy brakowalo zasięgu a w wypadku ery tylko raz w jakimś solidnym zadupiu i tylko chwilke o plusie powiem że jest dobry więc wybieraj erę albo plusa mają najlepsze warunki z tego co oglądalem:) |
Cytat:
Jestem ciekaw co mi zaoferuje Era. Wszyscy chwala te siec. Mam obecnie jakas taryfe VIP z sekundowym naliczaniem i rachunki po 700 co miesiac. Ale jeszcze musze poczekac kilka miesiecy na nowy telefon bo umowa konczy sie chyba za 6 miesiecy. |
Cytat:
Czyli typowa oferta jaka dostaje kazdy nowy user, wiem, pytalem... podobnna oferte mi dali na "wejsciu"... |
Jak przedluzasz umowe w Idei to mozesz z nimi "negocjowac" rozne dodatki. Kumpel dostal oprucz nowego telefonu S55 15 minut na pol roku i pakiet na GPRS chyba 5 mega tez na pol roku. Ale przedluzona umowe podpisal na 30 miesiecy.
|
Cytat:
Ciekawi mnie, co takiego ciekawego PLUS mi zaoferuje, rachunki z 300zl miesiecznine nie schodza... |
Cytat:
|
Cytat:
dlatego mam na mysli zmiane operatora albo nowa umowa na nowych warunkach :idea: |
Pierwsze pytanie czy telefon ma sluzyc jako telefon czy zabawka?
|
Cytat:
Kiedys mialem telefon w plusie. Przez caly czas mialem jakis tam program z punktami i cos sie tam uzbieralo. Jak rezygnowalem to dostalem pismo z Plusa i napisali mi cos w stylu, ze jestem dobrym klientem i mam jeszcze raz przemyslec swoja decyzje a oni mi proponuja uruchomienie programu punktowego w zamian za oplacane rachunki i dzieki temu bede mogl kupowac w ich katalogu nagrody. Smiechu warte - oczywiscie zrezygnowalem :) bo jakos te ich punkty mnie nie krecily :buu: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ormianin idziesz do pani w okienku i mowisz, ze konczy Ci sie umowa i ze interesuje Cie jej przedluzenie ale w zwiazku z tym masz pytanie o to jaki telefon moga ci zaoferowac. Z tego co pamietam to wymagaja placenia terminowego rachunkow w czasie konczacej sie umowy, jakies minimalnej kwoty ostatniego rachunku i to tyle.
Nowy telefon zalezy od abonamentu jaki wybierzesz i jego ceny :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:04. |