czopochrup |
27.02.2004 14:04 |
Krew mnie zalewa :D
aaaa ludzie help przeszuaklem pol forum ale nie znalazlem odpowiedzi ;)
wiec... qpilem sobie nagrywareczke DVD firmy toshiba (SD-R5112) i mam problema... nagrywarka tylko DVD-r i -RW ale nie w tym rzecz... qpilem ja po to bo chce wypalac FILMY !!! w zasadzie dane mnie nie odchodzia... i lol co prawda mam slaby sprzet jak na DVD-RW (400 MHz, 192 ram, XP, HDD 20 GB samsunga) i tera moj problem...
pewnego dnia postanowilem sobie cos nagrac... no tak zabezpiezone DVD nic... smartripper i jazda udalo sie :> wlozylem na nero 6.0 i proba 1sza... nagrywam na DVD-RW ble cos sie nie udalo... hm... rozpoczal buforowanie plikow i zawisnal :/ eh... trodno clone DVD :> i jazda... hm... :o nagrywa sie :] tylko ze... na kompie dzial jako tako natomiast na kinie domowym (z LG) nie da rady... co chwila film sie zawiesza LUB przeskakuje o 10 sekund :| i tak mam z kazym DVD program MyDVD firmy sonic spier....il mi jedno DVD-RW (-12 zl:/) trodno to prog do robienia menu + inne duperele... wogule MyDVD jak nagrywa mi DVD to wyrzuca ciagle blad DEVICE ERROR CHECK ON DEVICE pogielogo ?! nic... ale nero nagrywa mi tak ze jezeli uda mu sie zrobic bufor plikow i nagra to jak dochodzi do lead out to mi zawsze zawisnie czakam potem ze 20 min i nic naciskam CTRL+ALT+DEL wylaczam go (niby dvd sie powinno ztegowac) ale po rest. kompa wszystko jest ok DVD nagrane proawidlowo (no ale skacze na kinie ;/) co mam zrobic co powoduje mi zawieszanie sie nero slaby sprzet ?! albo cos innego i co powoduje mi bledy jak nagram ?! moze to wina kina ze nie umie odcz. podrobek ?! eh.. help me hilfe pomozcie pozdrawiam :]
|