![]() |
ja miałem podobny problem z Jedi Academy. Tylko ze 1 CD było innego relasa i 2 CD innego (**zor19**), W momencie gdy sciagnąłem 2 cd od jedego relasa - problem przestał istniec.
Posdrówka |
takie komunikaty: "insert disc 0" oznaczają, że napęd nie może sobie poradzić z płytą (prawdopodobnie jest źle nagrana/skopiowana i są na niej błędy). Po prostu zamiast sygnalizować błąd, instalator wypluwa się o dysk 0 i nieistniejący plik dataX.cab. Trzeba zrobić nową, dobrą kopię!
|
Spróbuj stworzyć wirtualny dysk w Alcohol'u 120%, a potem załaduj obraz z grą ... no i zainstaluj;)
|
data3.cab
Miałem kiedyś obraz gry UFO: Aftermatch. Załadowałem obraz do DaemonTools'a, zaczynam instalować i nagle wyskakuje komunikat "insert disc 0 containing data3.cab". Oczywiście nigdzie na płytce nie ma tego pliku... I lipa. Pogodziłem się, myśle sobie - pewnie się źle sciągnęło... No trudno...
Dzisiaj nabrałem ochoty na Fife 2002 - z obrazu mam wypaloną płytkę. Instaluję i... to samo! Wściekłym jak nie wiem co - wcześniej, gdy korzystałem z DT przy obrazie tej gry, problemu nie było! Po kilkugodzinnej lekturze zasobów internetowych dochodzę do wniosku, że to jakieś szczwane zabezpieczenie. Ale czemu raz przy obrazie działa ten mechanizm zabezpieczający, a później nie (np. przy tej Fifie)? Są może jakieś sposoby/rady na ten problem? Miał ktoś może jakieś doświadczenia z podobną sytuacją? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:54. |