![]() |
ta... z moim laczem (128)i wlasnej produkcji kopia to sobie moge pograc na necie...
jeszcze nie probowalem, ale tak podejrzewam... |
będziemy musieli ugadać się na jakimś serwerze.
jak dostanę, dam wam znać. |
a ja sie nie wysypiam przez UT2004 caly czas na LANie napieramy w Onslight czy jak to sie tam pisze.
|
wlasnie pozegnalem kurera mam swiezego cieplego ut2004 :) :jupi: :jupi: :zeby: :rotfl: :chytry: :spoko:
|
PRiMA APRiLiS siem udziela ;-D
|
W Stanach Zjednoczonych wstrzymano sprzedaż UT 2004. Powodem jest zawarty w paczce z oprogramowaniem nowy UnrealED. Jak podaje Departament Obrony USA w jednej z ostatnio wykrytych siedzib terrorystów, na komputerach znaleziono UT 2004 wraz z edytorem UnrealED. W edytorze wymodelowane były miasta i obiekty w których planowano ataki terrorystyczne, m.in. Dworzec Główny w Warszawie. Wszystkie egzemplarze gry będące obecnie w sprzedaży mają być wycofane, a na ich miejsce do sklepów ma trafić gra bez edytora.
zrodlo: www.unreal.pl :D |
kto zna jakie servery zeby mozna na "nieorginale" popykac?
|
aha...
za***ista sprawa... no tak, teraz rozumiem... |
Ja gralem w UT cale 10 minut, bo gra mi sie nie podoba
ale powiem ci ze sa juz od dawna (czytaj od premiery,albo dzien po :>) zcrackowane servery. tak samo jak do nedznego cod'a. |
powiedz mi jak. bo ja próbowałem i nie dało rady. generowałem nr i kapa za każdym razem.
|
buhehe tylko ze w ut mozna grac na piracie :)a co za tym idzie jak ktos ma czita to mu moga naskoczyc.
jesli natomiast gra ma spy'a to szybciej mozna ich pozwac do sadu niz oni ciebie. |
a ja ciągle muszę męczyć demo :blee:
2 tygodnie po premierze... a tutaj coś, co mnie niezmiernie ucieszyło. |
Dolaczam sie do prosby froga... Ja mam pingi 400-500 i wolalbym cos szybszego ;-D
|
Nie no gierka jest BAJER !!! Za soba mam juz CTF, Bombing Run,Domination. Teraz Assault no i to posrodku co to tam bedzie ;) Deatmatch. A co do grania online no to jak narazie z mojej TPSY mam za duze pingi(900) i granie na zagranicznych serwach narazie dlamnie odpada a polskich jeszcze nieznalalzlem ;) Moze ktos poda jakis polski serw ut2k4???
|
no dobra panowie od jutra zaczynaja rozsylac ut2004 :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:25. |