Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Zakaz skrętu w lewo? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zakaz-skretu-lewo-31919/)

woitas 28.02.2004 15:19

Zakaz skrętu w lewo?

-> link <-

Pawel_k 28.02.2004 15:27

:D :D :D tylko czekac az zakarza skrentow w prawo a na koncu takze jazdy prosto :D :D :D

/\/\cDrive 28.02.2004 15:34

Zryte zupełnie :D

pawelblu 28.02.2004 15:38

To jest bardzo madry pomysl. Tylko trzeba go bedzie rozsadnie wprowadzic. Sznurek samochodow jadacych prosto a czekajacych az pierwszy skreci w lewo jest jeszcze gorszy niz korek przed swiatlami.

jasut 28.02.2004 15:39

Widzę tutaj rękę naszego genialnego wicepremiera "Winietu".

Ziele 28.02.2004 16:44

Ja znam juz od bardzo dawna takie skrzyżowanie gdzie nie da się skręcić w lewo i trzeba stosować ten trik z drugiego obrazka :D:D Paranoja!

kraluk 28.02.2004 17:10

Czego tu w Polsce nie zakarzą :D:D Normalnie takiej paranoi to ja już nie widziałem... Szczyt szczytów.

Pawel_k 28.02.2004 17:33

no wiesz kraluk SLD musi miec jakis sukces :D :D :D

shuma02 28.02.2004 18:03

wszedzie indziej by poszerzyli szose i dorysowali linie do skretu w lewo, no a ze to polska...

shuma02

Remix 28.02.2004 18:42

Witam!

ale bzdurny przepis! przeciez jak nie bedzie mozliwoscie skrecic/zjechac na prawo to mam kur.. kilometrami jechac, az znajde skret?

wiadomo, ze nie wszedzie bedzie ten znak stal... ale i tak przepis jest beznadziejny... od lat mozna skrecac w lewo i jakos to nikomu nie przeszkadzalo...

wiecie co ja mysle... ktos ma za duzo znakow drogowych i musi je sprzedac.

jacoob 28.02.2004 19:40

Wspaniały, fenomenalny POMYSŁ ;) . Więcej takich pomysłów WIĘCEJ
Jest to dla mnie mocno niedorzeczne ale to chyba specjalność tego Pana, dziwi mnie fakt że nadal jego partia pozwala na takie wspaniałe pomysły po słynnych winietach, które były niezgodne z prawem. Oni przecierz poprostu się ośmieszają a potem się dziwią że poparcie dla ich partii spada.

P.S. jak paliwo mi się będzie kończyło to będe miał w głębokim poważaniu takie przepisy tak samo jak ograniczenie prędkości do 50km/h na wisłostradzie

Jęzor 28.02.2004 22:48

Cytat:

Napisany przez jacoob
P.S. jak paliwo mi się będzie kończyło to będe miał w głębokim poważaniu takie przepisy tak samo jak ograniczenie prędkości do 50km/h na wisłostradzie

No jak bedziesz jechal wiecej niz 50 to Ci sie paliwo chyba szyciej skonczy...
A tak na serio to to ograniczenie na wislostradzie wprowadzil chyba president of warsaw... a raczej jego zarzad...

jacoob 29.02.2004 01:10

Z tym ograniczeniem do 50 chodziło mi o martwy przepis, nawet policjanci którzy stoja na poboczu z radarem zatrzymują tylko tych którzy jadą szybciej niż 80 km\h bo zdają sobie z tego sprawę że i tak prawie nikt w W-wie nie jeździ 50 (są to słowa policjanta )

Sprezyn 29.02.2004 14:52

a byliscie kiedys za granica??? Jechaliscie ekspresowka?? Ja duzo
jezdze samochodem i moim zdaniem to wcale nie jest zly pomysl.
Czesto jak widze tiry skrecajace w lewo na takich drogach to wlas
mi sie jezy i zastanawiam sie czy nastepnym razem pozegnam sie
z dachem i z glowa. Skrzyzowania i tak sa dosc czesto, wiec
trzeba bedzie kawalek dalej pojechac i zawrocic. Dodatkowo skrety
przy stacjach - w naszym kraju stacje sa co 5km przy kazdej stacji gdzie jest skret w
lewo musi byc ograniczenie predkosci - w zwiazku z tym musze co 3 minuty
zwalniac i przyspieszac. To nie jest zly pomysl z tym zakazem skretu w lewo
na drogach krajowych.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:01.