![]() |
Niestety !! Kaszana !!- SecuRom 4.85 / Commandos3_PL/ nie został skopiowany prawidłowo za pomocą Game X Copy.
Próby przeprowadziłem za pomocą Lg8160B oraz DVDRW LiteOn 401/811S. Obraz dysku utworzony z parametrem DPM działa i jest poprawny. Opcji faktycznie jak na lekarstwo - GameJack4 wygląda bardziej okazale, choć efekt działanie obu jest dokładnie taki sam jak Alkohola120%. ---Greg200--- |
Dzięki za pomoc. Teraz nie mam czasu aby spróbować to cudo - za dwa dni będę robił SecuRom 4.85. O rezultatach dam znać.:)
|
aha i wszelkie prośby o program przyjmuje teraz tylko przez mail ghost_mode@wp.pl !!!! (juz nie piszcie przez forum, chyb, że o rezultatach)
|
games x copy
Chętni do darmowych testów zgłaszać się ...[/QUOTE] Ja także bardzo chętnie to przetestuję - ciekaw jestem czy to naprawdę taka rewelacja. Jeżeli tak to chyba nastąpił jakiś przełom. ;) Mój adres : brezowica@poczta.fm |
czekamy na Twoją opinię !!! (Producent zapowiadał, że da się tym skopiować wszystko - ale mi coś nie chce się w to do końca wierzyć. Testy pokażą...)
|
Ja bardzo chętnie spróbuje skopiować SecuROM'a 5.0 tym nowym cudem:) Skrzyneczka tutaj pl99@o2.pl :)
|
Cytat:
Chętni do darmowych testów zgłaszać się ... |
Hmm chciałem przetestować, ale się okazało, że trzeba najpierw ten program zakupić;) Czy ktoś zna konfigurację BlindWrite Tweaker dla SecuROM'a 4.8?
|
(nagrywarka LG 16x10x40 to najlepszy sprzęt na świecie do kopiowania zabezpieczeń, mam kika nagrywarek i ta jest the best ale nie o tym chciałem mówić...)
Dlaczego każdy gada: ohh nie usdało mi się skopiować clonem, blindem, gj, czy alcoholem... Może ktoś wreszcie przetestuje Games X copy 1.08 !!!! :cisza: |
Moja rada to kpiowanie Alcoholem, sam robiłem to zabezpieczenie tym programem i wszystko poszło o.k.
Niestety był to jedyny program który poradził sobie z tym zbezpieczeniem i gra działa prawidłowo ( próbowałem Blinwrite 5 , Clone 4 , Game Jack4 ). Mam nagrywarkę LG - GCE 8160B (już dość starą). |
Chodzi o to, że wiem jak skopiować, ale nagrywarka nie wiem czemu odmawia mi posłuszeństwa. Znam metodę kopiowania, ale nagrywarka oraz napęd CDROM nie widzą płyty którą wykonuje;) Teraz rozumiesz dlaczego udzielam porad innym?
|
Ciekawe !!! AnarKi - kilka postów wstecz /bodajze ad. RailRoadTyccon/ dawałes porady gosciowi odnosnie tego samego zabezpieczenia z ktorym teraz sam osobiście masz problem ???? Dosyc to osobliwe !!! Jakies wnioski ??? Czyzbys wtedy wiedzial i teraz zapomnial ???
Pozdrowienia ---Greg200--- |
Mam podobny problem z grą Commandos3 /securom 4.85/. Próbowałem wg. instrukcji z Cdrinfo.pl oraz wszelkich innych i.... kaszana. Dziala jedynie obraz zrobiony Alcoholem120%.
---Greg200--- |
Próbowałem już Alcoholem + TwinPeak, a potem wypalałem CloneCD, oraz Alcohol + TwinPeak, a potem wypalałem Alcoholem. Niestety cały czas to samo. Nie próbowałem jeszcze BlindWrite5 + BWTweaker, bo nie znam ustawień opcji w BWTweaker, więc jeśli ktoś może zna ... niech napisze:)
|
Jeśli robisz wszystko w CloneCD ...to spróbuj Alcohol lub blindwrite5+tweaker
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:56. |