![]() |
Co kupic ? Sony DRU-530A czy LiteOn LDW-451S@851S
Jak w temacie prosze o pomoc w wyborze.
Chodzi mi głównie o jakosc nagrania a moze jakas inna ??? moj GG 1145329 Dzieki za wszelkie odpowiedzi :) |
Ja w tym tygodniu nabede NECa 2500A. Dlugo sie zastanawialem miedzy litkiem, Pioneerem a NECiem, no ale wydaje mi sie ze dokonalem dobrego wyboru.
|
Wiec Sony olac ??
ale to dobra firma (jesli chodzi o nagrywarki) czy raczej nie ?? |
Zna ktos moze wyniki testu tego sony ???
|
Tez na poczatku bralem Sony pod uwage (czyli w sumie 4 nagrywarki), ale to byl pierwszy naped ktory odpadl po konsultacjach za znajomymi. Drugi odpadl Litek (choc oczywiscie to niezly naped). No i zostaly 2: NEC i Pioneer. Na dwoje babka wrozyla, ale ja wole NECa. Choc nie ukrywam ze Litek tez ma plusy ktorych nie ma NEC.
|
A dlaczego sony odpadl ??
jakie ma plusy liteon a nec tego nie ma ? |
Cytat:
http://www.cdrinfo.com/Sections/Arti...D530A&Series=0 Ja bym brał NEC-a za około 530 zł, SONY, raczej nie, nie polecam też zbytnio LITE-ON-a 451S ani 851S, chyba że uda Ci się za 400 zł kupić 401S wersja BOX to można ja przerobić na 811S i to się opłaca :) |
dvd-nagrywarka
:papa: w sumie wszystko opiera sie o cene !! i programy dolaczone do nagrywarki !!!
a juz od dawien dawna wiadomo ze kazdy zyd chwali swoie !!! heheh-decyzja co do zakupu nalezy do ciebie ! bo roznice pomiedzy napedami sa tak znikome ze nie warto sie spierac o to ktory lepsz :wow: |
z jakiej nagrywarki to info ???
|
nir bardzo kumam o co chodzi na tym zdjeciu :(
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:22. |