![]() |
Games X Copy
Uruchomiłem ten program i co zobaczyłem ?
Otóż jest to odbicie Game Jack 4, tylko w prostszej wersji ( chyba źle się wyraziłem - z prostszym interfejsem ). Działanie jest trochę dziwne , na kompie nie za wiele w momencie kopiowania da się zrobić, jak z jakością kopiowania?- właśnie to testuję . |
Też miałem takie wrażenie:)
|
NajwaŻniejsze Pytanie :
Jak Radzi Sobie Z Zabezpieczeniami ???? |
Sprawdzałem program przy kopiowaniu SecuRom 4.8 - kopia wykonana bardzo szybko i działa bez zarzutu.:)
|
Możesz opowiedzieć jakie parametry ustawiłeś przy kopiwaniu?
|
Program podobnie jak BlindWrite jest w zasadzie bezobsługowy - masz do wyboru dwie funkcje : "dla zaawansowanych" i "początkujących" - aby sprawdzić co potrafi korzystałem z drugiej funkcji i nic nie zmieniałem w ustawieniach ( przy tej opcji zresztą niewiele można zmienić).
Bardziej bogato wygląda opcja dla zaawansowanych tam można juz coś pokombinować. |
Rozumiem, że zrobiłeś obraz oraz nagrałeś na płytę bez zmieniania żadnych opcji? Hmm spróbuję tak z SecuROM'em 5.0;)
|
SecuRom 5 jest pewno trudniejszy do zrobienia ale prubój może się uda.
Mam pytanie czy próbowałeś to zrobić Alcoholem ? |
Cytat:
|
Tak, Alcohol'em się udało, no ale trzeba przetestować na czymś Games X Copy:)
|
Cytat:
|
odp
Cytat:
|
Cytat:
|
skoro radzi sobie z securom 5 to już jest całkiem przyzwoity programik :cool: (potrzebna jest jakaś emulacja ? czy płyta idealnie chodzi 1:1 bez emulacji?)
PS ciekawe jak z jeszcze mocniejszymi zabezpieczeniami (tages, starforce)? bo sądzę, że z safedisc >3 sobie poradzi..... |
Ile kosztował???:>
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:57. |