![]() |
a ja odpalilem kliknelem change zamknelem BookType wypalilem decrypterem i plytka dzial i jest widzianajako dvd-rom wiec jak to w koncu jest ma pracowac w tle czy nie musi bo z tego co widze to wyglada na to ze zmienia on cos na plytce i nie ma znaczenia czy on potem jest odpalony w tle czy nie.
|
mozesz przeciez tak zorbic ze w ustawieniach nero zaznaczasz zeby nie kasowal obrazu, potem robisz obraz, zamykasz nero, wkladasz czysty dvdr, odpalacz booktype, zapuszczasz nero i odpalasz.
|
zrob tak. W zakładce Nero "wybór nagrywarki" wybierz najpier Image Driver, zrób obraz, odpal booktypa zmień np na DVD-ROM , zmień "wybór nagrywarki na z Image Driver na Liteon451" i wypal z zminimalizowanym booktypem:) powinno działać
|
Book Type-nie mówcie,że już było!!!!
Jak tego używać???Piszecie ,że wystarczy odpalić w tle i nagrywać np. w nero i wszystko idzie-ale jak to możliwe???kiedy chcę skopiować płytkę odpalam nero (nie robię tego w "locie").Nero tworzy obraz, a potem żąda czystej płytki DVD,no więc kiedy odpalić Book Type???jak tylko włożę czystą to ona się wypala -nie mam czasu na ustawienie book typa.A przed włączeniem nero nie da rady bo w napędzie jest orginał i BT i tak się nie da ustawić.Więc jeśli ktoś wie to proszę o odpowiedź.Mam patelnię LITEon 451s z najnowszym biosem do tego modelu. ((
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:25. |