Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wybory nowego moderatora (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wybory-nowego-moderatora-32067/)

ThanatoS 02.03.2004 23:27

Wybory nowego moderatora

Pora wybrac moderatora. Uwazamy, ze kazdy uzytkownik forum ma prawo zabrac glos w zwiazku z tym proponujemy nastepujace rozwiazanie.

1. Glosujemy - ankieta
2. Wpisujemy swoje glosy w dyskusji

Na wybor kandydata skladaja sie wyniki ankiety oraz opinie uzytkownikow forum wpisane do tego watku.

Wybory trwaja do 5 marca do 23.59. Pozniej oglosimy oficjalne wyniki wraz z uzasadnieniem.

kraluk 02.03.2004 23:31

Hehe, ja pierwszy :) Mój głos padłna Nimala, ponieważ gość jest często na forum i zna się na rzeczy.

paja 03.03.2004 00:06

Ilość załączników: 1
A ja głosuję na CIAPKA ponieważ jest on na forum wystarczająco długo by znać nowych i starych użytkowników np. na tym forum przebywają czasami starzy ale ok 200postowi hardcorowi wyjadacze a 'nowi'[kandydaci] nie bardzo ich kojarzą! Ciapek nie jest dzieciakiem ani staruchem (sorry all) umie się zachować poważnie i luzacko to jest najważniejsze!! Mam nadzieję że dobrze wybrałem!

więcej moich (dópnych) przemyśleń napiszę później bo teraz idę LULU!

a ThanatoS pilnuj by nie było żadnych przekrętów!!!

*liczba postów nie zawsze odzwierciedla 'nowość' ;)

przemas 03.03.2004 00:18

niestety nie znajduję w tym gronie osoby odpowiedniej na moderatora

M@X 03.03.2004 06:47

Ciapek... Od poczatku trzymam jego kandydature to chyba nie liczycie ze sie wylamie?

Patrixs 03.03.2004 08:52

To na kogo oddałem swój głos jest chronione prawem.

Później proponuje ankiete, "Kogo pora zmienić ze starego grona moderatorów na kogoś nowego", bo ten co jest kiepsko kojarzy fakty i chyba nie umie czytać. :spoko:

ThanatoS 03.03.2004 09:26

Cytat:

Napisany przez Patrixs
To na kogo oddałem swój głos jest chronione prawem.

Później proponuje ankiete, "Kogo pora zmienić ze starego grona moderatorów na kogoś nowego", bo ten co jest kiepsko kojarzy fakty i chyba nie umie czytać. :spoko:

Pilisz do mnie? W zasadzie to nawet bylo by mi na reke odejsc.

BD 03.03.2004 09:34

Po pierwsze Thanatos zostaje !!

Po drugie zajmuje sie administrowaniem forum.

Po trzecie Przemas - prosze zglosic kandydata. Lista powstala na podstawie poprzedniego watku i wszyscy ktorych tam zgloszono pojawili sie w tej ankiecie. Interesuje nas rzeczowa dyskusja a nie krytyka dla zasady jak to jest praktykowane przez niektore osoby na tym forum.
Po to jest ankieta i wybory, zebyscie sami sobie mogli wybrac moderatora. To bedzie wasza decyzja z wszystkimi tego plusami i minusami.

A ci co nie glosowali beda sami sobie winni. Poniewaz w tej chwili maja sami mozliwosc aby wprowadzic zmiany na forum a nie jedynie krytykowac.

Patrixs 03.03.2004 09:42

Cytat:

Napisany przez BD
Lista powstala na podstawie poprzedniego watku i wszyscy ktorych tam zgloszono pojawili sie w tej ankiecie..

Bzdura, nie wszyscy...

ThanatoS 03.03.2004 09:45

Maila z kandytatura od nikogo nie dostalem, taka jest formalna droga do uczestnictwa w wyborach. Wysylales cos? Nie, wiec siedz i nie wrzeszcz? Jak chcesz to zmodyfikujemy ankiete i zrobimy na nowo jezeli bedzie taka potrzeba

Patrixs 03.03.2004 09:46

BD pisze, ze akieta powstała na podstawie poprzedniego wątku, a nie maili przysyłanych do Bóg wie kogo.

ThanatoS 03.03.2004 09:49

Nie Bog, tylko do miska albo do mnie, tak powstala z poprzedniego watku i coz cos sie strasznego stalo ze ciebie nie ma. Zreszta w tym miejscu ma byc glosowanie a nie typowa dulszczyzna.

Patrixs 03.03.2004 09:51

Cytat:

Napisany przez ThanatoS
Jak chcesz to zmodyfikujemy ankiete i zrobimy na nowo jezeli bedzie taka potrzeba

Nie ma tekiej potrzeby, przecież "wszyscy" co zostali zgłoszeni w poprzednim wątku są też tutaj, wieć wszystko jest z waszej strony spoko.

Śmiechu warte...

ThanatoS 03.03.2004 09:52

Cytat:

Napisany przez Patrixs
Nie ma tekiej potrzeby, przecież "wszyscy" co zostali zgłoszeni w poprzednim wątku są też tutaj, wieć wszystko jest z waszej strony spoko.

Śmiechu warte...

Nie jestesmy nie omylni, pamietajmy ze jestesmy tylko i az ludzmi.

Patrixs 03.03.2004 10:18

Cytat:

Napisany przez ThanatoS
...i coz cos sie strasznego stalo ze ciebie nie ma.

Nie chodzi tylko o mnie, ale o innych którzy byli typowani w poprzednim wątku, np. paja.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:04.