![]() |
he he niezly lol, ja niestety nie mam na swojej grafie czujnikow temperatury :( no ale wazne ze mimo znacznego podkrecenia chodzi stabilnie :P
|
Ilość załączników: 1
To jest blad programu, bo jak kilkne w zakladke to alarm znika...
zreszta to sie dzieje moze raz na 2-3 dni ;) czujniki podlaczone i sklibronawne są dobrze bo pokazują zwykle normalą temperature. |
Istnieje alternatywa:
-albo masz zrypane czujniki, -albo sa zle podlaczone/skalibrowane. Moze to byc rowniez blad programu, albo jeszcze kilka innych czynnikow. Wez termometr dotykowy (sonde) zmierz temperature i sklaibruj to sobie. Bo tak, to jest tylko ciekawostka. |
Obiecałem, że zamieszcze jeszcze SmartDoctora w akcji :D
Mam GeForce 256 DDR ;) |
Ja mam oryginalny progam z płyty EPox'a i jest OK.
|
Ja korzystam z Motherboard Monitor i bardzo sobie go chwalę.
|
Cytat:
SmartDoctor2 z grafy też czasem szaleje, raz mi walnął 200*C przes 2sek :D (jak trafie na to zjawisko ponownie to zamieszcze) co do napięcia to musiałem w biosie dać na ignora -5V, bo mnie trafiać zaczęło.... PS te programy to raczej nie dają wiarygodnych pomiarów :sciana: |
mi pcprobe robi jaja jak np w xp przelaczam uzytkownika to wtedy tez temp dochodzi nagle do 80*C napiecia nagle niby lataja jak szalone, poprostu program jest ze tak powiem o dupe roztrzasc :blee: :D :D :D
|
[Przekłamania] - temperatura proca
Na obrazku 2 - temp. procka podczas gry w Rally.
Na obrazku 1 - temp. procka podczas gry w gre flash :D Czemu są takie przekłamania podczas gry we flasha ??? To jest niemożliwe aby byly takie skoki temp. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:07. |