![]() |
Sigi...
mam prop. co do sygnatur... niektorzy maja tak ogromne ze glowa boli cal strona sygnaturki !!!!!!!!! wezta cos z tym zrobta co to za forum na ktorym jest robca co chceta... uzytkownik cos tam max.666 czy jakos tak i baraqda oni maja tkaie sigi ze temat jest ogromny przez nich 2 osdpowiedzi i mam przewijanie przez pol dnia... ograniczcie rozmiar siga na iles pikseli i jego "wage" o ile to jest fotka bo forum potem zwalnia... tyle chcialem wam powiedziec a teraz czekam na reakcje z wasszej stronki ;)
|
Te, co Ci sie nei podoba? Twoje konto jest symbolem indywidualnosci... I teraz sei zastanawiam czy jescze sobei nei dodac czegos, tylko dlatego ze Cie to irytuje...
|
m@x zmniejsz po prostu czcionke i bedzie juz mniejszy podpis
|
@M@X.666, nie tylko jego to irytuje, jest po prostu za duzy i tyle
gdyby to był usenet to już by PW leciały a i co zapalczywsi userzy plonkownice by grzali pozdrófka |
Cytat:
max, narazie Cie prosimy... jak nie pomoze to osobiscie Ci skroce opis ;) |
:) max nie chodzi mi o to co masz na dole ale to jest za dlugie meczy mnie to nie znam forum na ktorym pozwolili by ci zrobic cos takiego z pisze na jednym na ktorym juz bys mial na dole wpis sig zawieszony a zrobilbys to jeszcze raz o masz bana na forum... :/
|
Cytat:
|
Oki, neich wam bedzie...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:42. |