![]() |
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=35734 W tym wątku zapodalem swojego moda do GSC2... polecam, bo brakowalo kilku rzeczy...
pozdro! |
Verbatimy +4 pala sie przecudownie na GSC2. PI srednio 0,040, PO srednio 0,0000:)
|
Cytat:
Pozdro |
Ten GSC2 jest wyrąbany... po prostu cudo... :)
pozdro! |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdro! |
Ilość załączników: 4
Zara umieszcze jeszcze inne testy z kprobe
Intenso i esperanza nagrywane na biosie GSOH |
Procesor Athlon 1.6XP plyta ecs K7VTA3 na KT133, zasilacz Mode Com ATX-300GT , nagrwarka 851s, system to WinXP , dyski WD60JB i SEGATE B7, nie byly defragmetowane od nowosci . Podcza nagrywania wlaczone programy takie jak GG, ichat, dc++ i torrent (srednio uplad okolo 300kB/s download podobnie).
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Witam
U mnie verbatimy nagrywaly sie zawsze super, ale po wgraniu nowego biosu jeszcze lepiej .:) |
Właśnie stałem się posiadaczem 851s. Przeczytałem cały ten wątek i doszedłem do wniosku że najlepiej wgrać do tej nagrywarki firmware sciągnięty stąd: http://codeguys.rpc1.org/firmwares.html gdyż "zawiera kod odpowiedzialny za obsługę płyt DVD "wycięty" z firmware'u US0N dla modelu SOHW-812S", dodatkowo firmware oznaczony jest jako "recommended". Chyba nie ma sensu bardziej kombinować, ponieważ można dodatkowo przerobić firmware programikiem OmniPatcher wg własnych upodobań. Czy ktoś się ze mną zgadza...?
|
Cześć
Czy da się bezpośrednio przejść z 812 na 832 uzywając 832S.VS03.patched-812S@832S.exe ??????????? |
Ze strony www.cdrlab.pl
"Codeguys udostępnili na swojej stronie nieoficjalny firmware dla posiadaczy LDW-851S: GSC2. Co ciekawego można o nim powiedzieć ? Otóż zawiera kod odpowiedzialny za obsługę płyt DVD "wycięty" z firmware'u US0N dla modelu SOHW-812S. W praktyce oznacza to (zgadliście, ale tym razem na poważnie) lepszą współpracę z wieloma typami nośników. Jak wykazują wstępne testy, poprawiła się jakość zapisu. Zaznaczam, że firmware jest absolutnie nieoficjalny i używacie go na własne ryzyko. Co niekoniecznie znaczy, że nie zadziała." Czy ktoś testował? |
Cytat:
A jak wytlumaczysz, ze tak "zle" nagrana plytak "mediastore" czyta sie bez zadnych problemow??? Zawsze tak nagrane plyty niedaly sie czytac :( Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:11. |