![]() |
Liteon DVDRW LDW-451S Kasowanie
witam mam nagrywarke Liteon DVDRW LDW-451S i problem z kasowaniem płyt Esperanza DVD-RW(2x) i Liteon DVD+RW(4x) nie wie czym to jest spowodowane nero wywala mi bład że nośnik nie jest wielokrotnego zapisu
czy ktos wie co jest przyczyna tego zjawiska inych płyt RW nie posiadam a propo mam wgrany najnowszy bios GSB7 |
Ogolnie Esperanza nie robi dobrych RW, ale nie mam zielonego pojecia dlaczego nie chce Ci kasowac pltyki od Litka, albo masz walniety egzemplarz albo cos nie halo w winzgrozie.
pozdro! |
dziwi mnie jedna płyta Liteon DVD+RW niby ma zapis 8x DVD+R a po dródiej stronie RW a dod nim napis małymi literami napis DVD+R (tą płyte otrzymałem razem z nagrywarka i jeszcze jedną DVD-R 4x) a ale od spodu jest kolor fioletowy czy czasami nie powinno być czarna warstwa a morze ta płyta jest tylko DVD+R a nie RW
|
Ilość załączników: 1
Nie powinieneś się dziwić, bo wersje + płytek DVD mają właśnie takie logo, z literkami RW w kwadracie o zaokrąglonych rogach - zarówno płyty +R, jak i +RW.
|
ta płyta liteon ma logo te z prawej strony
dzis kupiłem płyte DVD+RW Platinum nagrywa i jak kasuje dobrze tylko czemu ta płyta Liteon nie chce kasową chyba morze to jest płyta jedno krotnego zapisu |
Ja też mam 451s i dostałem do niego DVD+R a nie +RW więc twoje to też pewnie tylko +R
|
też sądze że to jest DVD+R :piwo:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:21. |