![]() |
Wyświetlanie artykułów
Witam wszystkich, na forum jestem niedługo, ale serwis cdrinfo czytuję regularnie od dosyć dawna. Z internetu korzystam przede wszystkim w pracy, a tam nie zawsze mam możliwość wszystko co mnie interesuję przeczytać, w związku z tym dosyć często drukuje sobie interesujące mnie artykuły. W serwisie cdrinfo jest to jednak dosyć trudne, czy nie dałoby się tego jakoś uprościć, np. tak jak w pclab, link "artykuł na jednej stronie" który formatuje stronę do postaci gotowej do wydruku.
|
da sie zrobic :)
|
Cytat:
|
Drukownie artykułu
Bardzo brakuje mi możliwości wydrukowania całego artykułu zamieszczanego na stronie głównej.
Idealnie jest to rozwiązane na www.cdrinfo.com . Może możnaby coś takiego zrobić i u nas . |
A TU jest odpowiedź ;) 8)
|
Dacie radę?
Damy radę! Jest odpowiedź ale jakoby jej nie było :) |
Powiem wiecej - nawet to zrobimy razem z wprowadzeniem nowego interfejsu cdrinfo. Niestety aby to moglo nastapic potrzebujemy wyprowadzic wiele zmian ktorych nie widac a zajmuja wiele czasu.
|
Cytat:
|
Cytat:
jakby cos, to piszcie :) |
Polaczylem dyskusje, bo nie ma sensu pisac tego samego w dwoch dyskusjach.
Prosimy o propozycje dotyczace polozenia tego linka na stronie glownej i ukladu samej tresci do druku. W koncu to Wy z tego bedziecie korzystac, wiec decydujcie tak, zeby bylo Wam wygodnie :) tutaj przyklad jak wyglada tresc wraz z obrazkiem. Jakies propozycje? http://cdrinfo.pl/drukuj.php?id=5656 |
Początek zrobiony bardzo fajnie. Teraz czekam na możliwość wydruku całych artykułów, które są na kilku stronach ze wstępem i nazwijmy to rozdziałami.
Brawo i dalej w tym kierunku :serdusz: :pisze: |
Stadim - dzieki, artykuly tez bedzie mozna wydrukowac jednak to wymaga glebszych zmian. W kazdym razie pracujemy nad tym.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:06. |