![]() |
Mam nagrywarkę Sony CRX230E - przy nagrywaniu jest cicha, natomiast dosyć głośno wysuwa się tacka - w porównaniu do LG na której poprzednio wypalałem,czy LG ma opatentowany mechanizm wysuwania tacki że inni producenci nie mogą tego rozwiązania skopiowac? :D
|
Napęd napędowi nierówny.
Mam nagrywarkę LiteOn LTR 48246k i słychać tylko świst płyty, żadnych drgań po roku używania. Mam również dvd LiteOn LTD 166s i chodzi jak traktor na wysokich obrotach. Czy ktoś może próbował wyciszać napęd? Jeżeli tak, to niech napisze, może się komuś przyda (mnie na pewno). |
spawara niby ma system redukujący wibracje i hałas DDSS II,
mam cos podobnego w cdromie i faktycznie chodzi ciszej od cdromu LG, ze spawara powinno byc tak samo. Ale i tak bedzie ją słychać ;) to nie 8x tylko 52x... |
Witamy na Forum :)
Lite-On fakt jest głośny ... a myślisz ,że ten Asus będzie o wiele cichszy niż Lite-On i da Ci spokój i cisze?. Przy prędkości x52 kążdy napęd wydaje świst rozpędzonej płyty...;) |
Nagrywara ASUS . co sądzicie o niej?
Witam to mój pierwszy post :)
Sprzedałem swojego liteona 52X32X52 bo jego głośność doprowadzała mnie do szału. chce na dniach kupić sobie nową nagrywarke i zastanawiam się nad tym ASUSEM http://www.sirius.pl/product.php?act...&id=8120&sid=1 warunki jakie stawiam nagrywarce musi być w miare cicha dobrze wypalać płyty szybko kopiować dane bo b ęde używał jej jako CDR. musi kosztować nie wiecej jak 200 zł czy ten ASUS spełnia te wymagania? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:45. |