![]() |
ja tez sie mocno rozgladalem za laptopem Mac'a. ale nie Powerbook tylko malutkim iBook, powerbooki sa stanowczo za drogie na moja kieszen.
taki lekko uzywany iBook 12.1" ekranem mozna wyrwac za okolo $700 z aukcji. wszystko by bylko OK, no wlasnie ALE jest to Mac. nic o tym nie wiem, cale oprogramowanie jest inne... i narazie jestem bez laptopa... |
Ja widzialem kieds cos lepszego... Klawiatura, mysz i monitro zrobione z... marmuru! Cena obledna, robione z reguly na specjalne zamowienia firm (jest mozliowsc wygrawerowia logo firmy itp.). Wyglada to niesamowicie, ale wierzcie mi ze zadnego z nas na to nie stac :-(...
|
Kraauk - np jest IE albo MS Office pod Macka. Bill ponoc ma akcje Aple a do tego twierdzi, ze to jedyny komp jaki moze kupic swojej mamie ;).
Tahantos - tak rozgladam sie :D. Mysle o jakims Centrinio czy jak mu tak ... Nawet juz ogladalem Asusa i Fujitsu czy jakos tak. Chodz taki PowerBook moglby byc ciekawe. Btw Mitnick dostal takiego super wypasionego PowerBooka od Jobsa jak skonczyla sie kara zabraniajaca mu dostepu do kompa. Ogolnie model full wypas w tytanowej budzie ... |
Fajne kompy, ale są CHOLERNIE drogie i jest mało "zwyczajnego" softu do nich...
|
G5 tyle kosztuje.
Do tego mysz i klawiatura bezprzewodowa McAlly - ok. 1000 zl/kpl No i monitorek Ijamy ciekly 20,5 cala obrotowy - okazja 5500. Cudo. |
Bartek miales za laptopem sie rozgladac a tu nagle zmiana pogladow.
|
A mi sie podoba G5. Wlasnie mysle czy mialbym dla niego zastosowanie i narazie wychodzi, ze moglby pelnic role 2 kompa w domu. Wersja ktora mi sie podoba kosztuje ok 10 000.
|
Cytat:
|
Miooodek... Dodalbym mu tylko pare zimnych katod + biohazardowa imitacje + fosforyzujacy wentylatorek i mioood na imprezy ;-D
|
Cytat:
|
No...obejzalem, przeczytalem .... i co?
Jakos nie ruszylo mnie to specjalnie. Od lat wiadomo ze iMac`i sa szybsze i wydajniejsze....wiec??? |
Jak to robią w Mac'ach
Ilość załączników: 2
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:42. |