![]() |
Prasowanki
Witam !!!
Potrzebuje jakies fajne strony gdzie mógłbym znalezc rysunki na prasowanki. Mam papier i chcialbym sobie cos nadrukowac ale nie mam zadnych fajnych obrazkow. |
|
google ...i szukaj
ja już znalazłem coś nie coś ...http://prasowanki.w.interia.pl/ |
właśnie szukałem tylko nic ciekawego nie znalazlem.
PS. Maciej na tej stronie tez juz byłem. |
Ilość załączników: 5
klka takich sobie..
|
A to musza byc jakies specjalne obrazki? Nie lepiej wydrukowac sobie cos, co po prostu Ci sie podoba?
|
Ilość załączników: 1
Możesz przerobić część lub cały obracek np. w IrfanView, wybierając efekt Edge Detection i później np. Negative. Efekt końcowy najczęściej jest :spoko:. Polecam spróbować.
|
YO jak można sobie taką prasowankę wydrukować słyszałem że są specjalne papiery do drukarek
|
Tak musisz mieć specjalny papier.
Wie ktoś jak to wygląda po praniu ?? Nie wyblaknie na słońcu, nie rozpuści się na deszczu ?? :) |
Cytat:
|
dobra a gdzie można kupić taki papier może na giełdzie lub sklepie komputerowym albo aukcje allegro?? podajcie adresy
z góry dzięki! ;) |
Jesli chodzi o papier ja go kupuje w sklepie papierniczym. Arkusz kosztuje 4,5zł.
Uzywam papieru firmy Emtec. Miałem tez papier firmy HP - droższy i gorszy. Po 5 praniach nie zauważyłem żadnej różnicy, wszystko jest ok. Trzeba długo prasować - okolo 3-4 min, a papier odrywać po ostygnięciu. I jeszcze jedno:prasowanka najlepiej wychodzi na jasnych ubraniach. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:14. |