![]() |
dzieki za wszystko do uslyszenia jak bede mial problemy przy robieniu mojej kiperwse kopii hehehe
|
Cytat:
Jabba |
ok wiec w sobote jade kupic chyba plextorka mam jeszcze jedno pytanie jak moge sprawdzic jakiej plytki bedzie odtwarzac moj stacionarny dvd albo ps2 + czy - ??????????
|
to wiedzialem ale dzieki :-)
|
Myślę, że nie będzie problemów :) Jedyna różnica między USA a Europą, to system kodowania (NTSC vs PAL) no i region płyt DVD (1 zamiast 2). Plextor jest z tych firm najlepszy. Bezdyskusyjnie :)
|
mam na lilscie modele plextora lg i teac chyab pojde za plextorem 8x nie jest drogi do 200 $ w usa co do kopiowania filmow dvd chyba nie powinnno byc problemow co o tym sadzicvie ??????
|
Problem jest zawsze wyraźniej widziany, gdy zjawisko jest masowe.
Stąd Twoje mylne wywody. A fakt, że ktoś przerabia nagrywarkę na szybszą, to jest raczej ciekawa alternatywa ukryta w sprzęcie, niz problem :peace: Oczywiście, że chętnie kupiłbym nagrywarkę jakiejś uznanej marki, ale albo wydałbym 2x tyle, albo kupiłbym jakiś przestarzały model za fundusze, którymi dysponuję :kasa: Każdy ma inny portfel i iinne aspiracje. To było moje zdanie :papa: |
Cytat:
LiteOn na tym forum wystepuje w kontekscie slowa problem. :blee: Wybor nalezy do ciebie. |
451S - jeśli znajdziesz za 420 - 450PLN to już jest tanio. Tutaj jest topic. poczytaj sobie...
|
a liteon to najlepszy wybor obecnia ta 415 ?? Gdzie go warto kupic aby bylo najtaniej, jakis sklep intrnetowy czy allegro?? doradzcie!
|
Jak za rok będą standardem, to sobie kupię :) Na razie x8 jednowarstwowe, to szczyt technologii ;)
|
A co z zapisem dwuwarstwowym? Kiedy beda takie nagrywarki? Czy warto poczekac czy kupic juz teraz jednowarstwowa? Czy da sie przerobic jakas nagrywarke liteona tak aby zapisywala dwuwarstwowo?
|
Jeśli masz 1000 PLN na nagrywarkę x8 dobrej firmy, to faktycznie nie musisz nic przerabiać! :)
|
ok a jak nie chce nic przerabiac ???? co z takimi frmami jak pioneer i plextro ?????
|
LG GSA-4040B. Wersji o rzekomym zapisie 8x nie oplaca sie kupowac, bo dotyczy to tylko +R...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:03. |