![]() |
Nie ma co ukrywać ...kopii płyty zabezpieczonej Star Force nie da się uruchomić z kopii.Star Force wymaga 24 cyfrowego Cd-Keya.
Możesz spróbować kopiować w Alcohol120% z profilami StarForce1.x/2.x Ciekawostka: Nie wiem czy teraz, ale kiedyś serwis www.cdfreaks.com oferował pieniądze dla tego kto złamał zabezpieczenie SF ,można próbować szczęscia. Nie wiem jak do nowych wersji SF3.x ale dla wersjii SF1.x w/g pewnego nie istniejącego już serwisu ,była opisana taka metoda do uruchamiania... Opis: 1.Skopiuj dysk. 2.Zainstaluj ją ,ale nie z oryginału!. 3.Stwórz skrót na pulpicie usuwający plik prodrv03.sys ...np.del scieżka\prodrv03.sys 4.Uruchom autorun. 5.Wcisnij Play lub Game itp. 6.I teraz trzeba się wykazać refleksem i po wciśnięciu play szybko trzeba uruchomic stworzony skrót ...liczy się zwinność i refleks :)) 7.Gra powinna odpalić. Nie wiem jak to ma się w praktyce nigdy tego nie robiłem...ale wyglada ciekawie;) |
Możesz spróbować np. na http://club.cdfreaks.com/ (naprawdę kopalnia wiedzy) ;)
|
widzę że nikt nie może mnie poratować żadnymi konkretami.
|
Skoro czytałeś raz, poczytaj drugi a pomoże ...;)
|
i nadal nic moze jakieś bliższe wskazówki
|
wskazówki ...poczytaj FAQ - VLuki o kopiowaniu zabezpieczonych gier...;)
|
Piraci Nowego Świata - star force
Czy komuś udało się skopiować tą gierkę, jeśli tak to proszę o jakieś wskazówki. Dzięki
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:30. |