![]() |
Word 2003 - drobny problem
Ilość załączników: 1
podczas odpalania worda wyskakuje mi coś takiego.
jak się tego pozbyć? |
uzyj moze opcji napraw
jak nie zadziala do odinstaluj i na nowo ;) |
próbowałem i nie działa.
|
no to kombinujemy
odinstaluj same szablony ;) |
dalej to samo. zastanawia mnie to PDFCreatorInit.
edit: naprowadziłeś mnie na rozwiązanie problemu. chodziło tutaj o błędny plik tymczasowy: ~$wsPDFCreatorInit.dot znalazłem go w katalogu C:\Documents and Settings\Administrator\Dane aplikacji\Microsoft\Word\STARTUP wystarczyło go skasować. dzięki. |
od momentu zainstalowania tak masz? czy wczesniej wszystko dzialalo?
|
jak wczytałem kreatorem zapisane ustawienia.
dziwne. |
Cytat:
Przedpremierowe wydania mają wady - ja juz zrezygnowałem z office2003 znanego pochodzenia. 8) |
Cytat:
z tego co wiem, to jest to produkt finalny. |
Cytat:
Może to bardzo późna wersja beta która wyciekła do sieci: mam taką wersję: sadzi co chwila jakieś kupy. 8) |
... to jest napewno finalna wersja, mam w pracy legala i ten sam numerek wersji.
|
:jupi:
|
Witam. odgrzewanie tematów to moja specjalność ostatnio :D no ale cóż...
mam plik tekstowy no i jak otwieram go w wodzie 2003 to jest pełno błędów itd. w ogóle to nie za bardzo jarzę o tych kodowaniach itd. w załączniku dodaje ten pliczek może ktoś byłby tak miły i u siebie jakimś magicznym sposobem zrobił żeby było jak należy i zamieścił mi go z powrotem z góry dzięki za pomoc |
Cytat:
http://wss.pl/frmThread.aspx?id=113255 |
To jest plik w formacie MS Works. Niby Word importuje pliki w tym formacie, ale jak wida***263; nie do ko***324;ca.
Jest w tek***347;cie sporo tabel, kt***243;re wylecia***322;y przy eksporcie - najlepiej by***322;oby dorwa***263; chyba kogo***347; z Worksami. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:00. |