![]() |
Fido jest fajny gosc mozna z nim podagac ale Adam jest jakis drentwy.
fido taki mily, pogode mi nawet w stolicy podal jak zapytalem. lol ale najlepsze to bylo -szukam dziewczyny -Możemy tego poszukać w Internecie. Chcesz? -tak - W takim razie napisz, co dokładnie Cię interesuje... -(tu napisalem jaka chce :) ) A fido zaposcil google :) i opowiedzial mi taki kawal oj widze ze jak mi sie bedzie nudzilo to bede mai lz kim pogadac. Słyszałam - mówi sasiadka - że pani małżonek złamał sobie nogę. Jak to się stało? - Bardzo głupio. Właśnie robiłam zrazy, więc mój mąż poszedł do piwnicy po ziemniaki. Jak zwykle nie wziął ze sobą latarki, poślizgnął się na schodach i spadł w dól. - To straszne! I co pani zrobiła w takiej sytuacji?! - Makaron. update: to mnie rozwalilo. F: :-) J: co sie cieszysz F: A jak powinienem? J: =] F: A ja się sobie sam podobam i nie mam ochoty się zmieniać. |
"A do ludzi też się tak zwracasz?"
- nie "A bot to co, gorszy? To czysty rasizm!" - tak "Ano tak. A może porozmawiamy o książkach?" he he :D |
Normalnie świetne! Można sobie pogadać :)
|
jak sie go zapytalem jakie panienki preferuje to mi odpowiedzial ze jasne i zimne piwo !!! hahaha
|
koleś jest troszkę dziwny...no ale rozpoznał, że KarolluZ to xsywka...plus dla niego... potem zaczął mi się szczerzyć to napisałem mu, że ma żółte zęby, a on na to, że "Ładne zęby poprawiają wizerunek" ;)
nawet mi kawał powiedział :) Przychodzi krowa do lekarza z wielkim uśmiechem na ustach. Lekarz pyta: co pani się stało. A krowa: "Nic takiego, to ta trawa tak na mnie działa". |
"Matrix"? Hmm, niech pomyślę... Tak, widziałem ten film
:D:D:D |
Cytat:
|
no wogóle greczny bot a fajnie odpowiedział jak zapytałem o nirvanę! he he fajnie się z nim gada :D chyba zostaniemy przyjaciómi :P :D no żartowałem :) albo zacznę mu się zwierzać z moich problemów :P
|
nawet na pytanie o orientacje odpowiada "mądrze" ;)
|
fajnie bo bot reaguje na takie polecenia jak, władca pierścieni, gwiezdne wojny lub II wojna światowa!! super
|
Swietne, nie znalem tego wczesniej.
Zadziwiajace jest to co zauwazyl juz Kasprzak, ta baza musi byc ogromna :). |
nie no Panowie...
ciekawe ciekawe... strasznie ciekawe to jest!Ile musi miec wpisow w bazie <wow> |
niestety są dwa polskie takie boty i służą jako informacje ale i tak fajnie się gada o 'urokach Maryny'
|
juz mialem z nim przyjemnosc kiedys :)
niezle dopracowany, nawet mi dal adresy do innych botow (poprosilem) |
Stare , ale jare:)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:50. |