![]() |
LG 8524B & FEURIO
:sciana: PROBLEM LG HL-DT-ST-CD-RW 8524B DLACZEGO JEJ NIE WIDZI FEURIO NIE ZNAM SIE ZA MOCNO NA TYM WSZYSTKIM ALE ZADNE ZMIANY USTAWIEN NIC NIE DAJA HELP ME
|
Problem Lg Hl-dt-st-cd-rw 8524b Dlaczego Jej Nie Widzi Feurio Nie Znam Sie Za Mocno
Cytat:
|
sciagnieta Z tej Stronki 1.66 1.67
|
Jeżeli masz wersję 1.67,to uruchom "Feurio! CD Writer", w "Ustawienia wypalania" uruchom "Właściwości" i w "Sterownik" wybierz klawiszem "Zmień sterownik" sterownik "Generic MMC". Jest to najnowszy sterownik i co prawda nie ma tam Twojej nagrywarki ale spróbuj coś nagrać na CDRW. Powinno wypalać dobrze.
|
NIC NIE DZIALA A MAM NIE POTWIERDZONE INFO ZE JEST TO DO ZROBIENIA ALE NIE MOGE DOTRZEC DO GOSCIA
:pisze: :help: |
:help: :help: :help: :help:
|
Tak jak pisałem poprzednio, tylko nie wiem czy w "Feurio! CD Writer", w "Ustawienia wypalania" wybrałeś najpierw swoją nagrywarkę. Potem tak jak już pisałem i powinno zaskoczyć. Powodzenia!!!
|
Feurio nie obsluguje tej nagrywarki, ale mozna sprobowac to wymusisc
i jak zostalo napisane wyzej, wybrac sterownik generic_mmc i dodatkowo trzeba zaznaczyc, ze ten naped jest nagrywarka, feurio samo tego nie zrobi dla nagrywarki ktorej oficjalnie nie obsluguje ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:38. |