![]() |
Zmodinngowane kompy...
Jak wam sie takie podobaja? http://tweak.pl/artykul/dzial_modyfikacje
Tutaj sa super... ja wlasnie planuje zakup takiej "z szybka" i z podswietleniem.. dla mnie bomba :) pozdro ;) |
Widzialem juz setki razy te galerie. Niektore to arcydziela. Ale sa i takie beznadziejne ze szok.
tez mam troche zmodowana. Glownie duzo niebieskich bardzo jasnych LED`ów, mam okienko, pomalowana troche. Postaram sie fotki wrzucic,ale nie wiem kiedy :( Jak bedziesz kupowal obudowe to kup wysokiej jakosci modding. Naprawde to troche kreci, ale trzeba miec czas, wiec zawsze to na wakacje zostawiam albo podobne czasy, jak zaczniesz zmieniac diodę od Powera na niebieska-jasna to uwierz ze to pociagnie do nast. modów. ale nic tak nie cieszy jak wlasnorecznie zrobione okno :) |
hmm... ja nie mam narzedzi do tego... ale znalazlem kolesia w necie [pozdro dla niego], ktory mi kupi ladna obudowe, wytnie, wstawi okienko, wstawi katody i przysle :) za ok 270zl :)...
pozdo ;) |
Cytat:
|
Smarti jak już stuningujesz sprzęt zarzuć jakąś fotke ;)
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
nom cdromek bardzo ladnie wyszedl :) ma funkcje play czyli wystarczy tylko zasilanie dolaczyc i juz mozna sluchac :D
|
Hehe, super laciata.. naprawde bardzo mi sie podoba, szczegolnie fajne sa te zelowe katody i cdromek :) respect
pozdro ;) |
Wystarczy miec pomysl, troche kasy i czasu. I moze powstac takie cudenko co nie barraqda? ;)
|
:) dokladnie
szkoda tylko ze juz nie mam checi zeby 5,25 i 3,5 poobklejac. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:17. |