![]() |
zabespieczenia dvd
jakie są zabaspieczenia dvd jak je wykrywać i jak omijać
|
Cytat:
|
Ale nie zawsze !!!
W nowym roxi 7 mozna zabezpieczyc plytke nagrana przez siebie , np.dane ! i dvddecrypter sobie z tym rady nie daje !!! :pisze: a wszystko wyglada tak:
najpierw zaznaczamy ze chcemy kodowac |
nastepnie
dalej po wypaleniu ! i probie otwarcia plyty zostaniemy zapytani o haslo
|
dalej
widzimy plytke dvd przez nas nagrana ! foldery
|
czyli roxio jest cool
panowie proponuje sie tym programem zainteresowac :peace:
|
dodam ze
program mozna sciagnac ze strony producenta online :papa:
|
zorg Ty kłamczuchu!! ^_^
DVDDecrypter zdejmuje tylko CSS i obostrzenia użytkownika (PUOs -- to dzięki im np na płytkach dołączonych do gazet nie można przewinąć reklam). To nie jest łamacz kodów. Kontekst forum i pytania wydawał się wskazywać na zabezpieczenia płyt DVD Video a nie płyt generalnie ;) |
tak czy owak zawsze nowak
i dvddecrypterem tu nic nie wskurasz !!!
w sumie to jest pewnego rodzaju toy -ktory cieszy :) a 128bit swoje robi :peace: ps. tak jak na obrazku pisze trzeba miec zainstalowany w computerze roxio retrive zeby to muc odczytac !!! |
niemoge jakoś ściągnać tego roxio z tej strony.Nigdzie nie ma linka poza tym żeby można go było kupić :/
|
brak linka na stronie producenta - ale udalo mi sie sciangac to z sieci P2M a takze z Torrent'a...
|
|
sciągnołem sobie programik i powiem ze jest super a zabezpieczenie pierwsza klasa :)
tylko szkoda ze nie idzie zabezpieczyc DVD_VIDEO - tzn. idzie np.nagrywajac folder VIDEO_TS jako dane, ale niestety taka płyta njie jest widziana przez Odtwarzacz DVD (ponieważ dane są szyfrowane) aha jka tylko znajde to wystawie link gdzie mozna sciagnac Triala 30-dniowego to se potestujecie pozdro |
Cytat:
Na stronie producenta jest ale nie da sie go sciagnac??? |
długo szukałem i znalazłęm
http://www.softlandmark.com/WinOnCDPowerDVDEdition.htm @a-l-e-x tam też sa jakieś Ubgrate - potestuj pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:19. |