![]() |
Nie dlugo wysle Ice.
Dzieki za ten link i masz racje juz kiedys to widzialem. |
Chyba mi sie fora z "szacuneczkami" pozajaczkowaly... :)
No coz... jestem tu nowy... :) |
Cos dla wszystkich "SonyEricsson'owców":
http://www.ericsson.tap.pl/ Jesli ktos skorzystal, to... nie pogniewam sie za obdarowanie "szacuneczkiem"... :-) |
Ja chetnie skorzystam, niestety nie mam jeszcze tego telefonu, ale co tam moze wkrotce....
dawaj na icedre@tenbit.pl jak mozesz to podziel to na jakies pliki np. okolo 2-3mb dzieki |
Nie ma sprawy loczek. pozdro ;)
|
Sorry adams żle ciebie zrozumiałem. Moja wina :) pokręciło mi się coś.
|
Ja tez nie wiem, wszystkie gry, motywy, tapety mam z kilku stron internetowych i zapewniam ze na tych stronach byly one darmowe, ale nie wiem jak na innych adresach www.
|
Szczerze mowiac nie rozumiem, o co znowu zaczynacie sie klocic ???
|
Cytat:
|
Przeciez chce przeslac je za darmo to o co ci chodzi Loczek :blee:
|
"Oczywiscie nie trzeba ale mile jest widziana odpowiedz z drugiej strony po przeslaniu". na tym forum jest wiele osób które podzieliły sie o wiele droższymi rzeczami, a ty chcesz ściagać z ludzi kase za pare gierek i tapetek hahaaha. No nic takie juz nastały czasy.
|
Moze chcesz troche tapetek, motywow i gier
|
ja mam t610 - i musze powiedziec, ze telefon rewelacja. I nie chodzi tu o gry bo nie korzystam
ale o wykonanie i prostote obslugi. Wszystkie potrzebne funkcje. Szkoda tylko ze nie ma do nich sensownych etui - silikonowe smierdza, a skorzane jakies nieporeczne. Rozgladam sie za takim materialowym - zeby mi w samochodzie nie jezdzil:) |
a bardzo dobra marka teraz to nawet te 256 kolorow mi nieprzeszkadza ;)
porzadne telefony za rozsadna cene, coprawda antenki slabe ale nobodys perfect ;) |
I jak ci sie podoba marka SonyEricsson??
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:26. |